Un bărbat a decedat în Timișoara, după ce a fost bătut pe stradă

Din OrasUn bărbat a decedat în Timișoara, după ce a fost bătut pe stradă

Cinci persoane au fost implicate într-un caz de bătaie pe stradă în Timișoara, care a dus la decesul victimei. Patru bărbați au fost arestați, iar o femeie se află în arest la domiciliu. Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a deschis o acțiune penală pentru infracțiunea de lovire sau vătămare cauzatoare de moarte împotriva tuturor celor cinci inculpați.
Evenimentul a avut loc pe 1 aprilie 2023, între 20:42 și 21:00, pe strada Ofcea din Timișoara. Inculpații au aplicat mai multe lovituri cu picioarele, au imobilizat și au călcat cu piciorul pe cap victima, iar aceasta a murit curând după aceea. În ziua următoare, inculpații au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a decis să aresteze preventiv patru dintre ei și să plaseze inculpata în arest la domiciliu, toate pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili toate circumstanțele comiterii infracțiunii.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citeste si alte articole: