Theo Rose, însărcinată în luna a șasea: „Nu-mi vine să cred. Am filmat cu burta asta mare”

MedicalTheo Rose, însărcinată în luna a șasea: „Nu-mi vine să cred. Am filmat cu burta asta mare”

Theo Rose a dezvăluit cu mândrie cum arată în luna a șasea de sarcină. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, sunt nerăbdători să-și strângă în brațe primul lor copil, un băiețel, iar Theo Rose a fost destul de reținută la început cu privire la sarcină, dar acum a decis să împărtășească cu toți fanii starea sa și cum evoluează sarcina.

Theo Rose, prietenoasă cu fanii!

Într-o sesiune de Q&A cu fanii ei, Theo Rose a dezvăluit că a câștigat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii, dar arată încă suplă și sexy. Ea a fost activă în mediul online, postând frecvent momente din viața ei și ținându-și fanii la curent cu stările ei și cu evoluția sarcinii.

„Am filmat la Clanul și mâine e ultima mea secvență din Clanul, sezonul 2. Nu-mi vine să cred că am terminat deja. Am filmat și cu burta asta mare. Hai că v-am arătat și chiloții, dar nu se vede nimic. Nu văd nici eu de la burta asta, dar voi…’, a spus Theo Rose pe pagina ei de Instagram.”

În ultima secvență cu ea din Clanul, sezonul 2, Theo Rose a fost foarte mândră de faptul că s-a descurcat bine, deși burtica ei crește pe zi ce trece. Fanii sunt nerăbdători să afle mai multe despre viitorul copil al artistei și să vadă cum va evolua sarcina în lunile următoare.

Imaginile sunt preluate dintr-un videoclip extrem de dubios depe contul ei de tiktok, în care ia faptul că s-a îngrășat la mișto, pe ritmuri de manele.

Cât s-a îngrășat Theo Rose în primele 6 luni de sarcină?

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 de kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme.Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 de kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți, a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Citeste si alte articole: