Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit pe femeile care o critică pentru poza de la „Din dragoste”! „Deci aş putea să mă cobor la limbajul mediocru al acestor persoane!”

MedicalBianca Drăgușanu s-a dezlănțuit pe femeile care o critică pentru poza de la „Din dragoste”! „Deci aş putea să mă cobor la limbajul mediocru al acestor persoane!”

Bianca Drăgușanu a explodat recent, după ce a fost criticată pentru apariția sa de la emisiunea „Din dragoste” din urmă cu câțiva ani buni. Vedeta nu s-a putut abține și a făcut o declarație tare la adresa celor care o jignesc: „Niște proaste afumate”.

Această poză a devenit extrem de faimoasă și a stârnit multe comentarii răutăcioase și glume la adresa Biancăi Drăgușanu. Însă, pe fondul trendului #10yearchallenge, în care se face comparația între 2013 și 2013, fotografia a revenit la modă pe rețelele de socializare.

Într-un final, vedeta s-a hotărât să rupă tăcerea și să le transmită tuturor celor care o jignesc un mesaj clar: „Niște proaste afumate”. Bianca a arătat că nu se lasă intimidată de astfel de atacuri și că are încredere în frumusețea sa interioară și exterioară.

Bianca Drăgușanu: F**k you, bitches!

„Vreau să vorbesc cu voi, ăştia care mă iubiţi, care mă apreciaţi, ăştia care mă urâţi nejustificat, pentru că ura este o dovadă de prostie, care folosiţi un limbaj mediocru; aş putea să mă cobor la limbajul vostru, pentru că şi eu pot fi fată de cartier şi să povestiţi cu mine… Să-mi spune-ţi voi dacă ştiţi câţi ani am eu. Câţi ani fac eu în 6 martie? Pentru că circulă o pza virală cu mine pe Instagram şi pe Facebook, asta cu 10 years ago challenge. F**k you, bitches! Care zece ani?!

Ca să lămurim treaba cu poza asta virală. Eu am fost la Din dragoste când aveam 17 ani. Da, frate, aşa arătam! Eram grasă, eram un copil, aveam sprâncenele subţiti, nu eram machiată şi aveam părul oxigenat acum 20 de ani. Da, aia eram eu. Şi ce credeţi? Mă mândresc cu asta, pentru că un om deştept apreciază evoluţia altui om. Acum aş face eu o provocare, 20 de ani challenge. Câţi dintre voi ştiu câţi ani am eu?

Dacă tot a devenit în m****i lor poza asta virală, de la nişte proaste afumate care nu au decât o gândire mediocră, care mă fac să mă cobor la nivelul lor ca să mă fac înţeleasă, vreau să vă spun că la 41 de ani mă simt ca de 27, ăsta este adevărul! Am un copil minunat, o viaşă minunată, echilibrată. Sunt mai umană decât toţi oamenii pe care îi cunoaşteţi. Deci aş putea să mă cobor la limbajul mediocru al acestor persoane care au pus poza cu mine de acum zece ani. Nu! Poza este de acum 20 de ani! Îmi pare bine că există poza aia cu mine că altfel nu puteam să mă mândresc cu ce sunt acum”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram,

Această declarație a Biancăi Drăgușanu a stârnit un val de reacții în mediul online. Mulți dintre fanii săi au început să o apere și să o susțină, în timp ce alții au continuat să o critice.

În orice caz, Bianca Drăgușanu a dovedit că are o atitudine puternică și nu se lasă afectată de comentariile negative ale altora. Cu siguranță, această poză va rămâne una dintre cele mai cunoscute imagini cu vedeta și va fi mereu subiect de discuție.

Citeste si alte articole: