Andra dezvăluie cât de bun e Măruță la pat! „În orice poziție m-ar fi pus…”

MedicalAndra dezvăluie cât de bun e Măruță la pat! „În orice poziție m-ar fi pus…”

„Ne-am adus aminte de primii noștri ani împreună, când locuiam într-un apartament cu două camere și zilele începeau lent, ne lăsam greu convinși să ne dăm jos din pat sâmbetele și duminicile.” a declarat Andra!

în emisiunea pe care Cătălin o prezenta la TVR 2, Tonomatul de pe 2, Andra a răspuns „În orice poziție m-ar fi pus să cânt, aș fi cântat…”, a spus Andra.

În plus, Cătălin Măruță avea o altă relație la acel moment și iubita sa îl însoțea peste tot, fiind prezentă inclusiv la filmările acelui videoclip: “Da, a venit cu ea, care avea așa o pălărie așa pe cap și se uita în continuu așa la el frumos. Eu n-aveam nicio treabă cu dânsul, dar ne respectam. S-a tuns atunci în perioada aia. Ți-ai tăiat coada. L-am privit cu alți ochi într-adevăr. Dar era luat omul. Deci nu s-a întâmplat nimic acolo. Doar așa…niște priviri, pot să zic. După care am fost invitată la el în emisiune, chiar de ziua mea mi-a cumpărat șampanie și tort. Am zis…uite, mă, ce bugetar e omul! Ăsta are buget, mă!”, a povestit Andra.

Mai mult, cântăreața a remarcat și o schimbare importantă la soțul său, descoperită chiar în această perioadă: „Cătălin nu s-a schimbat mult de atunci, poate, aș zice că a devenit mai răbdător, mai atent la cei din jur. Copiii ne fac să creștem odată cu ei”.

Citeste si alte articole: