Nava de pasageri Viking Rinda, cu 166 de turişti la bord, majoritatea americani, escală în portul Constanţa / Nava deschide sezonul de croaziere

EconomieNava de pasageri Viking Rinda, cu 166 de turişti la bord, majoritatea americani, escală în portul Constanţa / Nava deschide sezonul de croaziere

”Nava Viking Rinda, cu pavilion Elveţia, a sosit la terminalul de pasageri al Portului Constanţa, cu 166 turişti, majoritatea din Statele Unite ale Americii. Viking Rinda deschide azi sezonul de croaziere, urmând să mai revină de opt ori în Portul Constanţa în această vară”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa România.

Potrivit companiei, pentru aceşti turişti, Constanţa este ultimul port vizitat în croaziera pe Dunăre începută la Viena, o nouă serie de turişti urmând să se îmbarce pe 2 aprilie.

”Din programul turistic, pasagerii navei Viking Rinda pot alege un tur al oraşului şi staţiunii Mamaia, degustare de vinuri la Murfatlar sau o excursie în Delta Dunării”, a mai transmis sursa citată.

Viking Rinda are 95 cabine, cu o capacitate de 190 pasageri şi un echipaj de 53 persoane. Pune la dispoziţia turiştilor terase, o bibliotecă, un teren de minigolf, restaurante, un bar din sticlă pentru a permite vederi panoramice. Nava e construită în 2013 şi are un design contemporan.

 

 

Citeste si alte articole: