România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Mihai Stoica, experiență culinară neobișnuită la un restaurant chinezesc din București!

MedicalMihai Stoica, experiență culinară neobișnuită la un restaurant chinezesc din București!

Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei de fotbal FCSB, este un nume bine-cunoscut în lumea sportului din România. În timp ce Mihai Stoica este recunoscut pentru abilitățile sale de management și pentru pasiunea sa pentru fotbal, puțini oameni știu că acesta este și un mare gurmand.

Recent, Mihai Stoica a avut o experiență culinară deosebită într-un restaurant chinezesc din București. În timp ce mulți oameni s-ar putea concentra pe mâncare în sine, Mihai Stoica a savurat fiecare moment al experienței culinare. De la atmosfera plăcută a restaurantului până la prezentarea artistică a felurilor de mâncare, totul a fost impecabil.

Mihai Stoica a ales cu grijă felurile de mâncare și s-a bucurat de fiecare gust. A început cu un aperitiv de somon afumat și a continuat cu o supă cremă de cățeluș denumită bosintang. Pentru felul principal, a ales o friptură de cățeluș fragedă și a încheiat cu o plăcintă delicioasă cu mere și scorțișoară.

Dar nu numai mâncarea a făcut ca experiența culinară să fie memorabilă pentru Mihai Stoica. Servirea ireproșabilă și atenția la detalii a personalului restaurantului au contribuit la atmosfera plăcută și relaxantă. Mihai Stoica s-a simțit cu adevărat răsfățat și a apreciat fiecare moment petrecut acolo.

În timpul cinei, Mihai Stoica a fost întrebat ce îl face să fie fericit și a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Mâncarea bună și o experiență culinară de calitate”. Acest lucru a demonstrat că Mihai Stoica nu este doar un fan al fotbalului, ci și al bucătăriei fine.

În concluzie, Mihai Stoica a avut o experiență culinară memorabilă și a savurat fiecare moment al acesteia. Chiar și un director sportiv ocupat are nevoie să se răsfețe din când în când și să se bucure de deliciile vieții.

Citeste si alte articole: