De ce nu își expune Andra corpul splendid în costum de baie? Poze incendiare cu ea și Măruță în articol!

MedicalDe ce nu își expune Andra corpul splendid în costum de baie? Poze incendiare cu ea și Măruță în articol!

Andra, una dintre cele mai iubite vedete din România, este cunoscută pentru stilul său elegant și rafinat, dar și pentru aparițiile sale senzuale. Cu toate acestea, fanii ei nu au avut niciodată ocazia să o vadă într-un costum de baie. Într-un recent interviu, artista a explicat motivul pentru care nu a postat niciodată astfel de poze.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus Andra.

Cu toate acestea, Andra nu este deloc strângătoare în aparițiile sale. În mod frecvent, ea alege să își arate senzualitatea într-un mod elegant și subtil, prin rochii cu crăpături sau decolteuri discrete. În timpul liber, artista preferă hainele confortabile și relaxate, renunțând la aparițiile extravagante din scenă.

Cu atitudinea ei modestă și respectul pentru intimitate, Andra demonstrează că o vedetă poate fi la fel de iubită și apreciată fără să își expună viețile personale în fața tuturor.

 

Citeste si alte articole: