România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Cum păstrează Antonia flacăra aprinsă în relația cu Alex Velea: „Suntem atenți la nevoile celuilalt…”

MedicalCum păstrează Antonia flacăra aprinsă în relația cu Alex Velea: „Suntem atenți la nevoile celuilalt…”

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani și au împreună doi băieți. Antonia și Alex Velea nu sunt încă căsătoriți, dar plănuiesc să facă pasul cel mare în curând. Recent, artista a dezvăluit cum reușește să păstreze vie flacăra pasiunii în relația cu Alex Velea.

Antonia și Alex Velea au o relație minunată. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical după ce au devenit părinți. Antonia și iubitul ei au împreună doi băieți, Dominic și Akim, iar artista are o fiică din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Antonia

Când s-au cunoscut, Antonian și Alex Velea erau căsătoriți, iar ulterior au divorțat de partenerii lor. De curând, artista a declarat cum se înțelege cu tatăl copiilor ei, dar și cum încearcă să țină flacăra vie în relație. Deși au trecut prin momente dificile de-a lungul timpului, Antonia și Alex Velea au reușit să le depășească.

Cum păstrează Antonia flacăra aprinsă în relația cu Alex Velea

Antonia, în vârstă de 33 de ani, formează un cuplu cu Alex Velea, 38 de ani. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani și au doi băieți împreună, Akim și Dominic. Frumoasa artistă mai are o fiică, Maya, în vârstă de 13 ani, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Recent, Antonia a vorbit despre relația cu Alex Velea, dezvăluind cum reușește să mențină aprinsă flacăra iubirii. Deși au doi copii împreună și sunt foarte ocupați, Antonia și Alex Velea reușesc să aibă momente doar pentru ei doi.” Avem momente doar pentru noi, vacanțe în doi, comunicăm constant, suntem atenți la nevoile celuilalt.”, a declarat Antonia pentru fanatik.ro.

Cîntăreata, despre momentul în care l-a cunoscut pe Alex Velea

Antonia și Alex Velea erau căsătoriti cu alti parteneri când s-au cunoscut. La acea vreme, artista era măritată cu Vincenzo Castellano, iar Alex Velea era căsătorit cu Ana. Ulterior, cei doi artiști au divorțat și au decis să formeze un cuplu. Antonia a povestit cum a fost momentul în care l-a cunoscut pe Alex Velea. „Ne-am întâlnit la studio alături de alți artiști. Acolo ne-am cunoscut, am vorbit, ne-am distrat, pentru că este o persoană foarte amuzantă.„, a mai spus Antonia pentru sursa citată.

Cei trei copii ai Antoniei, Maya, Dominic și Akim au moștenit talentul muzical al mamei lor. Vedeta a declarat că aceștia sunt pasionați de dans și muzică. „Toți 3 copiii sunt pasionați de muzică, de dans, de zona aceasta artistică.”

Antonia, despre nunta cu Alex Velea și botezul băieților

Artista ne-a declarat într-un interviu când va avea loc nunta cu Alex Velea, dar și botezul fiilor lor. Artista a mărturisit că pregătirile pentru marele eveniment nu au început, deoarece au fost ocupați cu proiectele muzicale. Artista a preferat să fie misterioasă în legătură cu aspectele legate de nuntă.

„Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit! „, ne-a spus Antonia.

Sursa foto: Facebook

Citeste si alte articole: