Ce părere are Ilinca Vandici despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin și ce relație are cu ele: „Deși ai zice că…”

MedicalCe părere are Ilinca Vandici despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin și ce relație are cu ele: „Deși ai zice că…”

Ce părere are Ilinca Vandici despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin și ce relație are cu ele. Ilinca Vandici și-a făcut debutul în televiziune în urma concursului „Model of the Universe 2004′, unde a câștigat premiul presei, care a constat într-un curs de pregătire în televiziune din partea B1 TV. Au trecut aproape 20 de ani de la acel moment, iar prezentatoarea TV a ajuns cunoscută de o țară întreagă, datorită emisiunilor pe care le-a găzduit. Recent, Ilinca Vandici a recunoscut că Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost sursa ei de inspirație atunci când a debutat în televiziune. Iată declarațiile acesteia!

Ce părere are Ilinca Vandici despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin și ce relație are cu ele. La începutul carierei, Ilinca Vandici a prezentat rubrica Meteo şi emisiunea „Esentze,’ pe postul B1 TV. În 2007, s-a alaturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile „Bulevard’ şi „Magic Taxi’. Ulterior, vedeta a găzduit emisiuni și la alte posturi de televiziune, a cochetat cu actoria, reușind să capete o mare popularitate în rândul telespectatorilor. În prezent, prezentatoarea TV moderează emisiunea „Bravo, ai stil!’, proiect în care este implicată din anul 2016.

Ce părere are Ilinca Vandici despre Mihaela Rădulescu

Când și-a făcut debutul în lumea televiziunii, Ilinca Vandici s-a lăsat inspirată de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, după cum a mărturisit chiar ea recent. La rândul ei, prezentatoarea TV a devenit sursă de inspirație pentru alte persoane care și-au început cariera pe sticlă, între care și Cristina Mihaela Dorobanțu.

Ce părere are Ilinca Vandici despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin și ce relație are cu ele

Pe vremea când și-a început cariera în televiziune, Ilinca Vandici le-a avut ca repere pe Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. La acea vreme, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!’ avea doar 16 ani și spune că avea nevoie de un model în materie de profesionalism pe micul ecran.

„Mihaela Rădulescu. Ea a fost modelul meu pe tot ce înseamnă show-uri de divertisment la vremea respectivă, pentru că îmi căutam repere. Eram și eu un copil, nu eram sigură pe mine, știam ce mi-ar plăcea să fac, dar nu știam exact cum ar trebui să fac asta.

Și atunci era absolut normal să stau să mă uit la cineva, nu neapărat să copiez, cât să mă inspir sau să învăț. Și da, Mihaela a fost unul dintre oamenii pe care i-am urmărit, Andreea Marin de asemenea’, a declarat prezentatoarea TV, potrivit playtech.ro.

Ce spune Ilinca Vandici despre cariera Andreei Marin

Ilinca Vandici spune că îi poartă multă admirație Andreei Marin, colega sa de breaslă. Pe vremea când prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!’ își făcea debutul în televiziune, Andreea Marin înregistra audiențe record cu emisiunea „Surprize – Surprize’.

„Țin minte că la Andreea mă uitam înainte să lucrez în televiziune, cumva Mihaela a venit pe parcurs.

Dar cu Andreea Marin am crescut, despre asta e vorba, îi urmăream emisiunile sâmbătă de sâmbătă și o admiram enorm, admirație care se păstrează și în ziua de azi, ba dimpotrivă ea a crescut din ce în ce mai mult. Cu atât mai mult, cu cât suntem și în relații extraordinare și este un om care efectiv nu încetează să mă surprindă.

Deși ai zice că, de atâția ani, ce ar mai putea să spună și să facă, surprinzător mai are multe de spus și de făcut, este un om minunat Andreea’, a adăugat aceasta.

Ilinca Vandici i-a spus Andreei Marin că i-a fost model

Ilinca Vandici i-a mărturisit Andreei Marin că i-a fost model, însă nu a avut ocazia să-i transmită același lucru și Mihaelei Rădulescu.

„Mihaelei nu am avut ocazia, însă Andreei i-am mărturisit. Am și băut o cafea împreună, ne-am mai întâlnit de câte ori. I-am mărturisit cu tot sufletul și cu tot dragul și e normal să fie așa.

Noi, femeile între noi, dacă nu ne susținem, dacă nu ne apreciem, dacă nu ne vedem calitățile una alteia, nu avem cum să evoluăm, adică partea aia de invidie, de frustrări sau mai știu eu ce, la mine nu există.

Dimpotrivă, vreau să te privesc, vreau să învăț de la tine, vreau să mă inspiri, iar asta face Andreea în fiecare clipă’, a punctat ea.

Ilinca Vandici, sursă de inspirație pentru Cristina Mihaela Dorobanțu

După o carieră de mai bine de 20 de ani în televiziune, Ilinca Vandici recunoaște că a devenit o sursă de inspirație pentru alte persoane care au ales acest parcurs profesional.

„A venit colega mea Andreea Stăvroiu de la Kanal D și după ce am prezentat interviul și am ieșit la socializare, fix asta mi-a spus că mă admiră foarte mult și că îmi soarbe așa cuvintele, că îi place cum vorbesc, și tonalitatea și calmul. M-am simțit flatată, sincer.

Pe de cealaltă parte, o țin minte pe Cristina Mihaela Dorobanțu când era în Bravo, ai stil’, nu concurentă, ci când a venit peste doi ani să lucreze cu noi și era un fel de sfătuitoare pentru concurente.

Acela a fost momentul în care am stat mai mult de vorbă cu ea și la fel mi-a mărturisit și Cristina că mă urmărește, îmi urmărește gesturile, dicția, postura, absolut tot. Mă simt mândră și mă simt onorată’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

Citeste si alte articole: