Dinu Maxer, declarație despre relația lui Deea cu medicul estetician! „Ei îi place foarte mult”

MedicalDinu Maxer, declarație despre relația lui Deea cu medicul estetician! „Ei îi place foarte mult”

Dinu Maxer, dezvăluiri uluitoare despre divorțul de soția sa! Cântărețul a răspuns la cea mai fierbinte întrebare: l-a înșelat Deea Maxer cu un medic estetician? Cei doi și-au spus adio după o căsnicie de 18 ani, care a lăsat urme adânci în sufletele fanilor lor. Dinu și Deea locuiesc încă în același bloc, dar în apartamente separate, pentru a fi alături de cei doi copii ai lor.

Deea Maxer, infidelă?

Se pare că motivul divorțului ar fi infidelitatea Deei Maxer, care s-ar fi implicat într-o relație cu un medic estetician. Cu toate acestea, Dinu Maxer neagă aceste zvonuri și spune că destrămarea căsniciei lor a fost determinată de viziuni financiare diferite. El preferă să economisească bani, în timp ce soția sa a devenit un influencer bine plătit.

„Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estetician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea. Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară”, a afirmat Dinu Maxer în emisiunea moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

Se pare că viața personală a lui Dinu Maxer este la fel de interesantă ca și cariera sa muzicală. Cu toate că divorțul lor a fost dureros, Dinu și Deea încearcă să-și păstreze o relație civilizată pentru binele copiilor lor.

 

Citeste si alte articole: