Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Dan Petrescu, părăsit de soție? A plecat la Dubai cu tot cu fetiță!

MedicalDan Petrescu, părăsit de soție? A plecat la Dubai cu tot cu fetiță!

Dan Petrescu e focusat total pe fotbal! Deși este căsătorit de 20 de ani cu Adriana Petrescu, cu care are o fiică, antrenorul de la CFR Cluj a rămas singur! Cunoscut drept un tip vulcanic, greu de astâmpărat, gata să sară pe arbitrii și pe adversari, se pare că nu reușește să se liniștească nici acasă!

Altfel este inexplicabil gestul soției lui, Adriana Petrescu, care nu doar că a părăsit țara, dar a decis să schimbe chiar continentul! Potența financiară a celui mai galonat antrenor român din ultimii cinci ani au făcut-o să poată alege căldura și opulența Dubaiului, în locul Clujului.

Dan Petrescu: „E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu”

Dan Petrescu recunoaște că nu îi este ușor singur, dar consideră că e mai bine pentru familie. Ținând cont că el a antrenat mai multe echipe, familia lui s-a mutat des, iar stabilitatea pentru fetiță este unul din cele mai importante lucruri pe care i le poate oferi, mai ales că banii curg gârlă de la CFR Cluj,

„Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate. E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus: «noi trebuie să rămânem undeva». Dar au înțeles situația și mă bucur foarte mult”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu dă familia pe fotbal

Acum că familia l-a părăsit pentru zona unde acum mai puțin de 100 de ani beduinii călăreau cămilele, Dan Petrescu se resemnează cu gândul că se poate concentra numai la fotbal. „Așa am tot timpul necesar să mă gândesc numai la echipă. Ziua o petrec numai la stadion. Ajung pe 09:30 și stau până seara pe la 06:00-07:30. Pentru mine e ok. Fotbalul e viața mea și sunt fericit așa”, a recunoscut antrenorul de la CFR Cluj.

Soția lui Dan Petrescu a fost fotomodel. Acum Adriana Petrescu este pasionată acum de înfrumusețare prin metode naturale și prin fitness, având chiar o afacere în acest domeniu. Ea publică mereu poze pe Instagram de la sala de forță.

Citeste si alte articole: