„Domnişoara cu barbă“ face Japonia să tresară! Învață despre atracția față de lucrurile greu de înțeles!

Medical„Domnişoara cu barbă“ face Japonia să tresară! Învață despre atracția față de lucrurile greu de înțeles!

Un fost actor şi luptător de arte marţiale australian, Richard Magarey, a ajuns celebru în Japonia ca „domnișoara cu barbă“. Aspectul său neobișnuit constă în îmbrăcămintea provocatoare, precum lenjerie intimă sau rochițe potrivite mai degrabă pentru o fetiță, în contrast cu atributele masculine pe care le păstrează, precum trupul musculos și o barbă stufoasă.

Cum se explică succesul lui?

Cu toate acestea, succesul său neașteptat în Japonia este explicabil prin cultura locală, care nutrește o atracție pentru fenomene greu de înțeles de către occidentali, cum ar fi „otokonoko”, adică bărbații care se îmbracă în haine feminine.

Richard Magarey a început să distreze lumea în Hong Kong ca personaj în diverse videoclipuri muzicale, iar în Japonia a devenit o adevărată senzație. Are o mulțime de fani și primește numeroase contracte pentru participarea la emisiuni de televiziune și spectacole. La vârsta de 14 ani, a descoperit că se simte confortabil în haine pentru femei, iar de atunci a continuat să își construiască o carieră în această direcție.

A fost și un wrestler de succes, iar din 2015 și-a început cariera muzicală.

Citeste si alte articole: