Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Cine este fata care a scos-o din pepeni pe Bianca Drăgușanu? A bătut 12 fete cu mătura!

MedicalCine este fata care a scos-o din pepeni pe Bianca Drăgușanu? A bătut 12 fete cu mătura!

Bianca Drăgușanu, cunoscuta pentru personalitatea sa vulcanică și impulsivă, a făcut recent unele mărturisiri șocante despre trecutul ei. Chiar dacă acum este o mamă responsabilă și o vedetă populară, la vremea sa Bianca a avut un comportament violent și a avut probleme în școală.

Bianca Drăgușanu și-a aruncat colega pe geam!

În adolescență, Bianca a urmat mai multe licee și a avut probleme în fiecare dintre ele. La Liceul Traian din Deva, unde a intrat în primă fază, ea a fost implicată într-o bătaie cu o colegă la bal, pe care a aruncat-o pe geam și a spart geamul cu ea. În urma incidentului, ea a fost sancționată și a fost nevoită să se transfere la alt liceu.

„Prima dată, la Liceul din Deva, la bal, m-am bătut cu o fată şi am aruncat-o printr-un geam, am spart geamul cu ea. A doua zi m-au scos la careu, m-au făcut de rahat şi mi-au scăzut media la purtare. A trebuit să mă transfer” a declarat Bianca.

A bătut 12 fete cu mătura!

La Liceul Teoretic din Petroșani, unde a continuat studiile, Bianca a fost aleasă să prezinte balul absolventilor. Însă, din cauza invidiei altor fete, ea a fost huiduită la intrarea pe scenă. A doua zi, Bianca a așteptat fetele la intrare cu o mătură în mână și le-a bătut pe fiecare cu ea, reușind să bată nu mai puțin de 12 fete într-o singură zi.

„Pentru că multe fete nu mă suportau, când am intrat pe scenă s-au trezit unele să mă huiduiască. A doua zi le-am aşteptat la intrare cu o mătură în mână şi i-am dat fiecăreia câte una în cap. Am avut record absolut, am bătut 12 fete într-o singură zi”, a mai spus Bianca Drăgușanu, potrivit click.ro.

Aceste mărturisiri ale Biancăi sunt cu siguranță șocante, însă acum vedeta a lăsat în urmă trecutul și se concentrează pe rolul de mamă și cariera ei de succes în televiziune și modă.

 

Citeste si alte articole: