Balerinii de la Balenciaga fac ravagii printre bărbații americani! Costul amețitor al acestora!

MedicalBalerinii de la Balenciaga fac ravagii printre bărbații americani! Costul amețitor al acestora!

Balenciaga a lansat balerinii care sunt ultima fiță în Statele Unite! Bărbații au dat năvală în magazine ca să urmeze ultimul trend în materie de modă!

Balerinii s-au epuizat în câteva mintue de la lansare!

Pantofii tip balerină „Leopold Ballerina” au un preț de nici mai mult, nici mai puțin de 925 de dolari, dar pentru cei care vor să urmeze ultima fiță în materie de modă, merită! Pantofii delicate sunt disponibili în culorile „Turquoise”, „Black” sau „Light Beige”, fiind fabricați din satin și oferă o nouă creație din partea designerului Demna. Acești pantofi slip-on ar putea fi priviți ca un produs atipic pentru Balenciaga, brandul fiind cunoscut mai mult pentru încălțămintea voluminoasă și bocancii bombați. Cu toate acestea, pare că designerii se adaptează timpurilor și încearcă să ofere o gamă diversă de produse într-un spectru cât mai larg de dimensiuni.

Acest pantof a fost prezentat în diferite modele în cadrul evenimentului „The Mud Show” din vara anului 2023. Unii ar putea vedea acest pantof ca pe o alegere ciudată pentru Balenciaga, însă alții apreciază schimbarea vremurilor. Într-un articol Vogue, unul dintre scriitorii revistei a încercat o pereche similară de pantofi de la MM6 Maison Margiela și a considerat că această mișcare a fost una pozitivă. El a adăugat faptul că este încurajator să vezi că anumite case de modă sfidează normele de gen, oferind modele într-o gamă variată de dimensiuni, lucru care nu ar fi fost posibil acum 10 ani.

Designerii de modă încearcă să aducă lumea baletului în lumina reflectoarelor, iar Balenciaga nu face excepție, producând pantofii din satin, așa cum este tradițional. Toate cele trei culori disponibile prezintă același design, cu un arc în vârful rotunjit și un efect uzat pe partea superioară. Pantoful 100% poliester este căptușit cu o talpă interioară din piele branduită și atașat de o talpă neagră subțire, de asemenea, branduită.

Pantofii tip balerină „Leopold Ballerina” Balenciaga pot fi achiziționați online sau în magazinele din întreaga lume, în dimensiunile EU 39-46. Prețul de 925 de dolari SUA poate părea piperat pentru o astfel de încălțăminte, însă pentru fanii Balenciaga care caută ceva mai delicat, acest pantof ar putea fi o alegere extrem de interesantă.

Citeste si alte articole: