Primarul general al Capitalei anunţă că se reia licitaţia pentru reabilitarea liniilor de tramvai pe patru loturi, unde nu s-au prezentat ofertanţi / Loturile vizate

EconomiePrimarul general al Capitalei anunţă că se reia licitaţia pentru reabilitarea liniilor de tramvai pe patru loturi, unde nu s-au prezentat ofertanţi / Loturile vizate

”Vom relua licitaţia pentru reabilitarea liniilor de tramvai unde nu s-au prezentat ofertanţi. Am lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru modernizarea a 4 loturi de linii de tramvai în zone intens circulate din Bucureşti”, a scris, marţi, pe Facebook, primarul general.

Nicuşor Dan a detaliat care sunt loturile vizate:

LOT 1 – Reabilitare sistem rutier pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călăraşilor, Bd. Corneliu Coposu inclusiv Bucla Complex Titan, lungime traseu 18,00 km.

LOT 2 – Reabilitare sistem rutier pe Bd. Pache Protopopescu şi Str. Traian, lungime traseu 1,900 km.

LOT 13 – Reabilitare sistem rutier pe Bulevardul Ferdinand I, între Şoseaua Mihai Bravu şi Strada Traian, lungime traseu 0,69 km.

LOT 15 – Reabilitare sistem rutier pe Strada Dristorului între Bd. Camil Ressu şi Strada Baba Novac, lungime traseu 0,22 km.

”Invit companiile interesate să vină cu observaţii şi recomandări privind revizuirea, actualizarea şi completarea documentaţiei referitoare la conţinutul Caietului de sarcini. Observaţiile şi recomandările pot fi trimise pe adresele de e-mail gabriel.popescu@pmb.ro sau directiaproceduri@pmb.ro până pe 03.04.2023”, a mai transmis primarul general.

Potrivit acestuia, anunţul din SEAP poate fi consultat accesând link-ul: .

”Pentru celelalte 11 loturi la care avem deja ofertele, licitaţia este în etapa de evaluare a acestora. Proiectul reabilitării celor 50 de km de linii de tramvai este cea mai mare achiziţie publică realizată vreodată de Primăria Capitalei”, a precizat primarul general.

 

 

Citeste si alte articole: