România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Nikolai Patrușev, posibil succesor al lui Putin, spune că Rusia poate distruge orice inamic, inclusiv SUA

ExterneNikolai Patrușev, posibil succesor al lui Putin, spune că Rusia poate distruge orice inamic, inclusiv SUA

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a spus că, în cazul unei amenințări la adresa existenței Rusiei, aceasta este capabilă să distrugă orice adversar, inclusiv Statele Unite.

Nikolai Patrușev, fost șef al serviciului rusesc de informații și considerat succesorul lui Vladimir Putin, a declarat marți că, în cazul unei amenințări la adresa existenței Rusiei, aceasta este capabilă să distrugă orice adversar, inclusiv Statele Unite.

„Uitând lecțiile istoriei, unii în Occident vorbesc deja despre răzbunare, care va duce la o victorie militară asupra Rusiei. Putem spune un lucru despre asta. Rusia are răbdare și nu intimidează pe nimeni cu avantajul său militar. Dar are arme moderne unice, capabile să distrugă orice inamic, inclusiv Statele Unite, în cazul unei amenințări la adresa existenței sale”, a declarat Patrushev într-un interviu acordat Rossiyskaya Gazeta.

Nikolai Patrușev: Este o „prostie mioapă” să crezi că Rusia nu ar răspunde unui atac al SUA
Nikolai Patrușev, în vârstă de 71 de ani, fost șef al serviciului secret FSB și secretar al Consiliului de Securitate al Kremlinului, considerat a fi succesorul lui Putin, a catalogat drept „prostie mioapă” opinia că, în cazul unui conflict direct, Statele Unite sunt capabile să lanseze o lovitură preventivă cu rachete, după care Rusia nu va putea răspunde.

„Din anumite motive, politicienii americani care sunt ținuți captivi de propria propagandă rămân încrezători că, în cazul unui conflict direct cu Rusia, Statele Unite sunt capabile să lanseze o lovitură preventivă cu rachete, după care Rusia nu va mai putea răspunde. Aceasta este o prostie mioapă şi foarte periculoasă”, a mai spus Nikolai Patrușev.

Nikolai Patrușev, în vârstă de 71 de ani, fost șef al serviciului secret FSB și secretar al Consiliului de Securitate al Kremlinului, considerat a fi succesorul lui Putin, ar fi fost transportat de urgență la spital după ce s-a simțit rău, scrie Timpul, care citează General SVR, un canal rusesc de opoziție de pe Telegram care ar aparține unui fost oficial al Kremlinului.

Nikolai Patrușev ar fi fost otrăvit anul trecut

Nikolai Patrușev, în vârstă de 71 de ani, fost șef al serviciului secret FSB și secretar al Consiliului de Securitate al Kremlinului, ar fi fost transportat de urgență la spital după ce s-a simțit rău, scria Timpul, care cita General SVR, un canal rusesc de opoziție de pe Telegram care ar aparține unui fost oficial al Kremlinului.

Rezultatele testelor toxicologice au arătat că Patrușev a fost afectat de o otravă sintetică, dar, în cele din urmă, a supraviețuit atentatului la viața sa, susține presa rusă.

Fostul șef al FSB este omul căruia Putin îi transmite puterea atunci când lipsește pentru tratament medical și este, de asemenea, un arhitect cheie al războiului din Ucraina, informează interfax.ru.

Citeste si alte articole: