Câștigătorul premiului de „Cel mai urât bărbat din Zimbabwe”, considerat „prea chipeș”!

MedicalCâștigătorul premiului de „Cel mai urât bărbat din Zimbabwe”, considerat „prea chipeș”!

Câștigătorul concursului „Cel mai urât bărbat din Zimbabwe” a fost contestat de ocupantul locului doi, fiind considerat „prea chipeș”! Câțiva dintre spectatorii concursului s-au plâns că câștigătorul nu a fost destul de urât.

Locul doi e supărat!

Locul doi, William Masvinu, a câștigat fiecare an al competiției anterior. El a câștigat 100 de dolari anul acesta. Domnul Masvinu a declarat pentru BBC că câștigarea competiției în anii precedenți i-a adus faimă și câteva contracte mici de publicitate. Locul doi și susținătorii săi au spus că urâțenia lui Mison Sere nu era naturală, deoarece se baza pe lipsa dinților.

Domnul Sere a câștigat 500 de dolari (330 de dolari) și intenționează să își înceapă o carieră în televiziune.

Organizatorul David Machowa a declarat pentru Steve Vickers de la BBC că modelele câștigă bani din aspectul lor, astfel că oamenii urâți ar trebui să aibă aceeași oportunitate.

„Este bine să fii recompensat, această competiție mi-a făcut multe, mi-a schimbat viața”, a spus el.

Acum, domnul Sere speră să aibă aceeași faimă și avere. El a declarat agenției de știri AP că merge deja prin școli și se prezintă, „prezentându-mi urâțenia”. El vede câștigarea competiției ca o șansă de a ajunge la televizor.

Nu este singurul care speră să facă din urâțenie o afacere. Organizatorul competiției speră că concursul zimbabwian este doar începutul.

Citeste si alte articole: