Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, mândre de performanța lor la America Express!

MedicalAndreea Antonescu și Andreea Bălan, mândre de performanța lor la America Express!

Andreea Antonescu a oferit pe rețelele de socializare prima reacție după ce a privit cu sufletul la gură finala America Express. Artista a retrăit emoțiile din competiție și a dezvăluit ce a însemnat pentru ea întreaga experiență și cum se raportează la faptul că nu a reușit să câștige marele premiu, pentru care s-a luptat din răsputeri.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au dus echipa Andre până în finala America Express, însă marii câștigători de pe Drumul Aurului au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au plecat acasă cu marele premiu.

Andreea Antonescu, felicitări pentru Bordea și Cortea!

Încărcată de emoții, Andreea Antonescu le-a dezvăluit urmăritorilor săi că a privit cu sufletul la gură finala, chiar dacă știa deja ce se întâmplă. Artista a mărturisit că ei și Andreei Bălan le-a fost extrem de greu în competiție, iar acum urmărind din nou secvențele și-a dat seama că ce a trăit acolo a fost cu adevărat o expriență de neuitat.

„Acum îmi dau seama cât de greu ne-a fost. (..) Știu că ne-ați susținut mult. Știu că ați cerut de-a lungul timpului să vă spun dacă am câștigat sau nu, știu că ne-ați încurajat, știu că v-ați dorit poate la fel de mult ca noi să câștigăm, dar nu s-a întâmplat. Totuși, aici este trofeul meu, ea e trofeul meu, minunea vieții mele. Vă mulțumesc încă o dată pentru tot!”, a declarat cântăreața pe contul personal de Instagram, în cadrul unei filmări.

Cu toate că nu a reușit să câștige, cântăreața a ținut să precizeze cu ce a rămas după inedita experiență. Ea și Andreea Bălan au dat tot ceea ce au avut mai bun pentru a ieși învingătoare, însă într-un final norocul nu a fost de partea lor.

„Felicitări! Cei mai buni au câștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul 2 și că noi două la 49 de kg am luptat cot la cot cu niște bărbați puternici. A fost o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată!

Pe rețelele personale de socializare, Andreea Antonescu le-a mulțumit admiratorilor săi că i-au fost mereu alături și a explicat că s-a resemnat cu situația. Pentru artistă, adevăratul trofeu a constat în faptul că s-a întors acasă la fetița ei cea mare, care i-a lipsit nespus în perioada în care a participat la emisiune.

Andrea Bălan, mândră de ea

La rândul ei, și Andreea Bălan a transmis un mesaj emoționant pe rețelele personale de socializare. Cântăreața și-a încurajat „adversarii”, pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, și a precizat că se bucură că ei au fost marii câștigători.

Sunt mândră mine că nimic nu m-a doborât în această viață, că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie să muncesc și să obțin ceea ce îmi doresc, sau un loc pe podium, dar totodată această forță a mea, vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte pe care o simțiți în piesele mele și puțini o văd în realitate. Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc vieții pentru lecții. Am învățat din ele”, a scris artista pe Instagram.

Citeste si alte articole: