Lidia Buble, făcută praf de o fană! „Eşti urâtă nemachiată!”. „Cred că este mai importantă frumuseţea interioară. Lasă să fii tu frumoasă!”

MedicalLidia Buble, făcută praf de o fană! „Eşti urâtă nemachiată!”. „Cred că este mai importantă frumuseţea interioară. Lasă să fii tu frumoasă!”

Lidia Buble a ajuns să fie criticată aspru pe rețelele de socializare după ce a apărut fără pic de machiaj într-unul dintre live-urile sale. O internaută i-a spus pe un ton dur că nu îi stă bine așa și că ar trebui să își pună măcar un strat de fond de ten. Dar Lidia nu a stat cu mâinile în sân și a ripostat imediat.

Lidia Buble, făcută praf de o fană!

În timpul unui live pe Instagram, cântăreața a avut parte de câteva discuții tensionate cu fanii săi. Una dintre fetele care urmăreau live-ul i-a scris direct că nu arată deloc bine fără machiaj și că ar trebui să se machieze mai mult. Însă Lidia a fost hotărâtă să nu lase comentariile negative să o afecteze și a răspuns cu calm și eleganță.

La un moment dat, o fată i-a scris că nu îi stă deloc bine fără machiaj: „Eşti urâtă nemachiată!”. „Cred că este mai importantă frumuseţea interioară. Lasă să fii tu frumoasă. Atunci când nu am nimic de făcut prefer să îmi las tenul să respire”, a venit rapid răspunsul Lidiei Buble.

Totodată, cântăreaţa a povestit despre câteva momente din copilărie. „Mergeam în spatele blocului cu sora mea şi era o grădină mică a unui om foarte rău. Nu culegea strugurii şi noi săream gardul. Am furat din viţa lui de vie şi a fugit după noi. Am pus lapte pe tot holul casei şi mama era la toaletă. Am sunat-o, a ieşit în fugă din baie, a alunecat şi s-a oprint într-o uşă”, a povestit ea.

Cântăreața a dovedit încă o dată că are o atitudine pozitivă și că nu se lasă influențată de comentariile răutăcioase de pe internet. Fanii au apreciat reacția ei matură și au lăudat-o pentru că își asumă fără teamă aspectul natural și autentic. Lidia Buble rămâne una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, iar fani îi sunt alături în orice moment.

Citeste si alte articole: