Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Melania Trump nu va fi alături de Donald Trump în cazul în care va fi arestat

ExterneMelania Trump nu va fi alături de Donald Trump în cazul în care va fi arestat

Un fost consilier al cuplului Trump a susținut că este puțin probabil ca Melania Trump să se ducă în instanță pentru a-l susține pe Donald Trump și că nu va fi alături de bărbatul ei dacă acesta ar fi arestat.

Fostul președinte Donald Trump se confruntă cu acuzații penale pentru că l-a pus pe fostul său avocat, Michael Cohen, să-i plătească lui Stormy Daniels 130.000 de dolari pentru a nu ieși public faptul că cei doi au întreținut relații sexuale.

Au fost formulate acuzații foarte grave

Fosta secretară de presă a Casei Albe, Stephanie Grisham, a recunoscut că ar fi „surprinsă” dacă Melania ar rămâne lângă Trump în cazul în care ar fi arestat. „Aș fi foarte, foarte surprinsă. Este vorba despre o legătură cu Stormy Daniels. Cred că se gândește: „Te-ai băgat în mizeria asta singur. Nu o să te ajut să ieși din ea.”

Trump a susținut că nu a avut o aventură cu Stormy Daniels, insistând că este victima unei „campanii de distrugere a imaginii sale”. Ann Mercogliano, fostul consilier al lui Trump, a spus: „ Melania mi-a spus că este problema lui”.

Animozitatea Melaniei Trump față de Daniels a existat. În conversațiile avute cu fostul consilier, Stephanie Winston-Wolkoff, Melania a numit-o, în mod repetat, „proforma porno”. Donald Trump așteaptă decizia unui juriu din Manhattan cu privire la acuzarea sa privind documentele descoperite în casa sa.

Critici îndreptate către procurorul districtual din Manhattan

În postările de pe rețelele de socializare, el a criticat ancheta, având o retorică deosebit de ostilă împotriva procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg. Orice anchetă penală are perspectiva de a schimba nominalizarea republicană la președinție. Cu toate acestea, Daniels glumește pe seama acestei întâmplări, susținând că i-a pavat drumul lui Trump către închisoare. Prietena apropiată a lui Daniels, Alana Evans, a spus : „Stormy și-ar dori să fie închis. Prin lucrurile pe care le-a spus a încercat să mascheze ceea ce a făcut”, potrivit Express.co.uk.

Citeste si alte articole: