Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

„Dama de fier”, flotări chiar și la 83 de ani!

Medical„Dama de fier”, flotări chiar și la 83 de ani!

O bătrână din Pennsylvania, cunoscută ca „Dama de fier”, a făcut senzație în Statele Unite după ce a fost filmată făcând flotări la vârsta de 83 de ani. Femeia, numită Edna, a declarat că a început să facă exerciții fizice la vârsta de 60 de ani, pentru a-și menține corpul sănătos și pentru a-și păstra mintea ageră.

Dama de fier, o inspirație pentru comunitatea ei!

Edna a devenit o adevărată inspirație pentru tinerii din comunitatea ei, demonstrând că nu există vârstă pentru a începe să faci exerciții fizice și că poți să fii în formă la orice vârstă. Într-un interviu acordat unui post local de televiziune, Edna a transmis un mesaj puternic tinerilor, spunând: „Nu vă lăsați învinși de vârstă. Vârsta nu trebuie să fie un obstacol pentru a face ceea ce vă place și ceea ce este sănătos pentru voi.”

Întrebată fiind care sunt secretele unui corp sănătos, bătrâna a dat un răspuns surprinzător!

„Alimentul meu preferat este morcovul. De fapt, îmi place atât de mult încât îl consum aproape zilnic. Este o sursă excelentă de nutrienți și fibre, care îmi mențin corpul sănătos și plin de energie. De exemplu, îmi place să-l adaug în supe și salate, sau să-l consum ca atare, tăiat în bastonașe. Este o modalitate excelentă de a adăuga o porție suplimentară de legume în dieta ta.”

„Dama de fier” de fier a devenit un adevărat fenomen pe rețelele sociale, mulți internauți declarând că vor să fie ca ea la vârsta de 83 de ani. Edna a primit chiar și propuneri să devină antrenoare personală pentru cei care vor să urmeze exemplul ei și să facă exerciții fizice la orice vârstă.

Citeste si alte articole: