Daniela Crudu: „Am facut-o în trei! Cu un băiat și cu o altă fată”

MedicalDaniela Crudu: „Am facut-o în trei! Cu un băiat și cu o altă fată”

Daniela Crudu nu mai reușește să șocheze pe nimeni! Tocmai a recunoscut că i-a plăcut enorm de mult să facă „ménage à trois”, cu un bărbat și cu o altă femeie

„Am facut s*x in trei. Cu un baiat si cu o alta fata”, a marturisit Daniela Crudu in emisiunea „Vaporul iubirii”.

Asistenta lui Capatos se consideră o persoană foarte greu de cucerit. Ea a povestit cum unul dintre concurentii de la „Vaporul Iubirii” i-a adus flori la prima intalnire.”Un baiat e romantic daca face gesturi asa dragute, este frumos ca are latura asta mai sensibilă, insa nu poate fi vorba de cucerire. Eu sunt tare greu de cucerit!”, a mai spus bruneta.

L-a înșelat și pe Mihai Costea când era cu ea!

Leo de la Strehaia sustine ca fosta asistenta l-a inselat pe Nila. Acesta a povestit ca Daniela s-a dus impreuna cu o amica intr-o camera de hotel si a facut show cu un barbat pe mii de euro.

“L-a inselat sigur cand era cu el. Stiu sigur de la o amica si si stiu si eu cu cine l-a inselat. Cu un baiat Nicolae. Mi-a povestit amica mea ca au facut show, ca a fost ceva frumos. Am zis numele barbatului ca sa nu comenteze ea, sa nu spuna ca nu e adevarat. Ea era cu o fata, a fost o combinatie la pachet. Se ducea la o luna, doua, pe sume mari, cateva mii de euro. Cand intra in camera de hotel e frumos cu sampanie, cu teancuri de euro. Fetele luau intre 5000-1000 de euro. Fetele s-au excitat altfel cand au vazut banii. Daniela e una dintre femeile care se excita cand vede bani.
Amica mea mi-a povestit toate astea acum 5 luni, deci l-a inselat sigur pe Costea. El stia sigur, prea multa lume stia, n-avea cum sa nu fi aflat si el. Stie foarte multa lume, nu numai eu. D-aia s-a dus si el cu alta” a povestit Leo de la Strehaia

Citeste si alte articole: