Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Brăila: Un bărbat cu cagulă a ameninţat angajaţii unei benzinării cu un cuţit, cerând bani / Un client şi un angajat al benzinăriei au urmărit suspectul şi au reuşit să-l prindă

EconomieBrăila: Un bărbat cu cagulă a ameninţat angajaţii unei benzinării cu un cuţit, cerând bani / Un client şi un angajat al benzinăriei au urmărit suspectul şi au reuşit...

”Un angajat al unei staţii PECO situată pe DE 87 a sesizat, în această seară, prin apel 112 faptul că o persoană ce purta o cagulă ar fi ameninţat cu un cuţit angajaţii, solicitând banii din casă. În incintă mai era şi un bărbat care a încercat să-l prindă, moment în care bărbatul s-a panicat şi a părăsit staţia de carburant, fiind urmărit de angajatul PECO şi de bărbatul care a încercat să-l prindă, aceştia reuşind să-l imobilizeze pe Şoseaua Râmnicu Sărat”, a transmis, joi seară, IPJ Brăila.

Sursa citată a precizat că bărbatul fost preluat de poliţişti şi identificat, fiind vorba de un brăilean, în vârstă de 27 de ani.

”Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri unde se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată. La acest moment se desfăşoară activităţi specifice pentru lămurirea şi probarea întregii activităţi infracţionale a persoanei”, au mai transmis poliţiştii.

 

Citeste si alte articole: