Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Nadine studiază limba franceză împreună cu fiul ei, Noah, în vârstă de 12 ani: „Uneori, el are răspunsuri pe care eu nu le am”

MedicalNadine studiază limba franceză împreună cu fiul ei, Noah, în vârstă de 12 ani: „Uneori, el are răspunsuri pe care eu nu le am”

Nadine s-a mutat în Franța, alături de soțul și fiul lor, Noah, în vârstă de 12 ani. Actrița este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Nadine a dezvăluit că studiază limba franceză împreună cu fiul său.

Nadine Emilie Voindrouh este actriță și cântăreață. A intrat în showbiz-ul românesc în 1995, odată cu participarea la celebra emisiune „Școala Vedetelor”, de la TVR 1. A plecat în Franța alături de familia ei, iar la vârsta de 44 de ani a dat Bacalaureatul.

Nadine

În prezent, Nadine locuiește în Franța, alături de soțul ei și fiul lor, Noah. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că aceasta a fost cea mai bună decizie pentru ea și familia ei. În vârstă de 45 de ani, Nadine studiază împreună cu fiul ei, în vârstă de 12 ani.

Nadine studiază limba franceză împreună cu fiul ei, Noah

Nadine a decis să părăsească România și să se mute în Franța. Acolo, actrița locuiește împreună cu soțul ei și copilul lor, Noah. Recent, vedeta a declarat că limba franceză a devenit o prioritate pentru ea și familia ei, motiv pentru care face cursuri împreună cu fiul ei. Nadine este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

„Noah și cu mine, copilul meu de 12 ani, am început cursurile de franceză de la același nivel; nivelul zero. Facem franceză de patru ori pe săptămână, fiecare lecție având o oră și jumătate. Ne facem lecțiile împreună, într-un birou împărțit în două; jumătate eu, jumătate el.Mă uit la el și observ cât de important este pentru el să facă „școală’ cu mami. Să învețe cot la cot cu mama sa’, povestește Nadine pe o rețea de socializare.
Nadine: „Levitează de bucurie”

Actrița a declarat că Noah este foarte fericită că studiază alături de mama lui. Mai mult, Nadine a mărturisit că fiul ei continuă să o impresioneze. Vedeta îi încurajează pe părinți să studieze alături de copiii lor, deoarece relația devine mult mai puternică.

Uneori, el are răspunsuri pe care eu nu le am. Îl laud și parcă levitează de bucurie. Aceste situații de viață au puterea de a-i consolida stima de sine.Scriu asta pentru a te încuraja să găsești ceva ce poți învăța alături de copilul tău sau, la fel de bine, alături de nepotul tău sau fratele mai mic. Contează enorm! Mai mult decât informația în sine contează conexiunea umană, parteneriatul cu o persoană pe care o percepem a fi semnificativă.O astfel de relaționare consolidează puii de oameni, le face viața mai ușoară și mai frumoasă. Îi face să se simtă în siguranță, iar asta îi ajută să își construiască un viitor echilibrat și de calitate.’, a mai spus Nadine.

Nadine este dezamăgită de copiii care își lasă părinții la azil

Nadine are o relație specială cu fiul ei, Noah, iar ori de câte ori au ocazia, fac diferite activități împreună. Vedeta se declară dezamăgită de persoanele care își dus părinții la azil. Nadine a crescut la casa de copii, iar această experiență a ajutat-o să fie o femeie puternică.

Am stabilit cu una dintre cele mai bune prietene de-ale mele să strângem bani pentru ca la bătrâneţe să ne retragem la o casă de bătrâni undeva în Florida. Florida este recunoscut a fi un stat al vârstnicilor. Debitam cu ea că o să avem o căsuţa doar pentru noi două ( se poate!), un cumpărător personal, antrenor care să vină la căsuţă şi, evident, dacă om mai putea, să conducem şi o decapotabilă roz. Ani şi ani am ţinut-o cu acest super cămin de bătrâni pâna când astazi m-a lovit cu leuca. Azi, din senin, m-am întrebat, cum Doamne Iartă-mă ajunge un om cu familie la un cămin de bătrâni? Pentru prima oară m-a cutremurat ideea. Am asociat cu casa de copii’, a mai spus actrița.

Citeste si alte articole: