A lăsat-o Ilie Năstase însărcinată pe Diana Ross? „Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea.”

MedicalA lăsat-o Ilie Năstase însărcinată pe Diana Ross? „Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea.”

Fostul mare jucător de tenis al României, Ilie Năstase, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre aventura romantică pe care a avut-o cu celebra cântăreață Diana Ross. Potrivit declarațiilor sale, cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar Diana Ross ar fi rămas însărcinată cu el.

Ilie Năstase, un adevărat magnet de femei!

La vârsta de 76 de ani, Năstase a recunoscut că a avut multe aventuri amoroase cu femei celebre de-a lungul vieții sale, dar cea cu Diana Ross a fost cu adevărat specială. Cei doi s-au cunoscut în timpul US Open, iar sentimentele dintre ei s-au aprins rapid.

Diana Ross era o femeie minunată și se simțea foarte bine în prezența ei. A avut o relație frumoasă și părea că totul merge bine. A decis să o aduc în România, ca să-și cunoască mama mea, dar întâlnirea nu a decurs așa cum și-ar fi dorit, astfel că Năstase a renunțat la idilă.

Ilie Năstase despre Diana Ross: „Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea.”

Cu toate acestea, relația dintre cei doi a luat sfârșit, iar fiecare și-a urmat drumul în viață. Chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, povestea de iubire dintre Ilie Năstase și Diana Ross rămâne una de care Ilie își aduce aminte cu drag.

„A fost singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorţat şi s-a legat.

Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni”, a povestit Ilie Năstase, notează Impact.

Citeste si alte articole: