Un accident mortal a avut loc în această dimineață la Timișoara

Din OrasUn accident mortal a avut loc în această dimineață la Timișoara

Astăzi dimineață, la ora 05:36, pompierii au primit o solicitare de intervenție pentru a elibera o persoană prinsă sub un tramvai în Piața 700 din Timișoara.
„A fost alertat Detașamentul 2 Timișoara și trimiși la locul intervenției 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD.

Din nefericire, medicul SAJ sosit la locul evenimentului a constatat decesul victimei, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani”, au transmis Pompierii timișeni.

„Un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piața Libertății, iar la intersecție cu strada Paris a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acestuia”, a comunicat și IPJ Timiș..
Care urmare a impactului, pietonul a murit. Polițiștii fac cercetări pentru a identifica victima și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceștia investighează incidentul pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Citeste si alte articole: