Obține jobul potrivit și scapă de chirie cu Studio20

Continut SposorizatObține jobul potrivit și scapă de chirie cu Studio20

În fiecare lună se simte din ce în ce mai acut stresul cheltuielilor. Cea mai costisitoare dintre toate, foarte probabil, aceasta este chiria. Soluția nu este să îți cauți un apartament cu o chirie mai ieftină, ci un job mai bine plătit – și chiar există! Alătură-te echipei Studio20 ca model de videochat și vei scăpa de grijile legate de bani!

În ultimii 20 de ani, Studio20 s-a dezvoltat într-o afacere de succes cu numeroase filiale atât pe plan intern în România  cât și internațional (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). Fiind unul dintre cele mai de succes studiouri de videochat din lume. Managementul ia foarte în serios bunăstarea și satisfacția angajaților lor, relaţia cu modelele de videochat fiind prioritară. Prin urmare, pachetul salarial propus și multe bonusuri suplimentare te pot ajuta să îți transformi în realitate și cele mai costisitoare vise!

Studio20 își dorește ca fiecare angajat, indiferent de nivelul de experiență, să fie mulțumit la locul de muncă, iar câștigurile să reflecte întru totul performanțele excelente obţinute. Compania garantează tuturor modelelor nou angajate un venit minim de 1000 $ în primele trei luni de angajare. La acesta se adaugă, desigur, și comisionul de bază de 50% care este valabil încă  din prima zi de lucru. În acest fel, venitul lunar poate ajunge la aproximativ 7.500 de lei în primele luni.

Cu timpul, la venitul lunar sunt adăugate diverse bonusuri de performanță: 5% pentru primele 100 de ore de timp activ pe lună (inclusiv streaming pe mobil și apeluri video); 5% pentru venituri de peste 15.000 $ pe lună; 5% pentru comportament online exemplar; 5% pentru colaborare pe termen lung. Și pentru a răsplăti cooperarea pe termen lung, Studio20 oferă și un bonus de fidelitate după 12 luni de activitate, calculat pe baza performanțelor din lunile anterioare.

Ca model de videochat în cadrul Studio20, cu siguranță vei câștiga venituri excelente, care să îți satisfacă nevoile zilnice și diferitele hobby-uri și pasiuni.  Însă cum rămâne cu chiria? Soluția este foarte simplă:  scapi de ea!

Puteți schimba cu ușurință chiria cu o rată, și vă puteți bucura de confortul propriei tale case. Câștigurile lunare îți vor permite să pui deoparte ceva bani din venitul lunar, dar Studio20 vă poate ajuta cu mult mai mult. Mai exact, după primele trei luni de lucru ca model de videochat, vei putea accesa împrumuturi fără dobândă și fără comisioane oferite de companie. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plata ratelor, întrucât acestea vor fi reținute automat din câștigul lunar.

Pe lângă avantajele financiare, a fi model de videochat în cadrul Studio20 are și alte beneficii:

– Flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru (ture de zi, seara sau noapte) si locul de unde îți desfășori activitatea (la unul din sediile Studio20 sau la tine acasă).

– Posibilitatea de a lucra fără a vă dezvălui identitatea (pe baza unui pseudonim) sau fără nuditate (abordare Glamour);

– Jobul este 100% legal, conform contractului de muncă (vei primi un exemplar semnat și ștampilat);

– În primele săptămâni beneficiezi atât de training, cât și de consiliere de imagine (în cadrul primei ședințe foto);

– Asistență şi sprijin constant din partea echipei, în special pe partea tehnică – va fi mereu cineva să te ajute 24/7 dacă întâmpinați probleme.

În concluzie, Studio20 te va ajuta să îți dublezi venitul și să transformi banii de chirie în rate pentru propria locuință. Optează pentru o carieră ca model de videochat și vei vedea cum vor dispărea grijile legate de bani. Află mai multe aici despre procesul de angajare al Studio20!

Citeste si alte articole: