Oana Roman, la Dubai! A rămas complet surprinsă de ce a văzut la toaletă! „Au un mâner special pentru…”

MedicalOana Roman, la Dubai! A rămas complet surprinsă de ce a văzut la toaletă! „Au un mâner special pentru…”

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman și cunoscută prezentatoare TV, se distrează de zor într-una dintre cele mai frumoase destinații turistice din lume, Dubai. Vedeta a ales să își petreacă timpul alături de fiica sa, Isabela, și de o prietenă, iar pe rețelele de socializare a postat poze și impresii de la cele mai frumoase locuri vizitate.

După cum a mărturisit Oana Roman, peisajele impresionante și frumusețea locurilor din Dubai au reușit să o încânte, iar un restaurant la care a mâncat a fost una dintre experiențele care i-au lăsat o impresie deosebită. „N-am făcut niciodată o filmare într-o baie, dar așa ceva eu nu am mai văzut. Și am umblat ceva prin lumea asta. (…) La toaletă au un mâner special pentru a pune geanta. Am luat o cafea care a venit așa (…). Totul pare de pe altă planetă. Rafinament și bun gust”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.”

Oana Roman, furată pe față în Egipt!

Dar, asta nu este prima vacanță pe care o face Oana Roman în ultima perioadă. Cu câteva săptămâni în urmă, vedeta și-a petrecut timpul în Egipt, împreună cu fiica sa, pentru a sărbători ziua de naștere a Isabelei. Cu toate acestea, experiența dintr-un magazin din Egipt nu a fost una plăcută pentru vedetă. Oana Roman a povestit că a fost nevoită să plătească prețuri mari pentru produse banale și că a fost deranjată de comportamentul “escrocilor” din magazin. Cu toate acestea, în Dubai, ea a reușit să uite de astfel de probleme și să se bucure din plin de vacanța ei exotica.

Citeste si alte articole: