România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Fulgy o demolează pe Bia Khalifa, după ce apărut goală la iUmor! „M-a deranjat că…”

MedicalFulgy o demolează pe Bia Khalifa, după ce apărut goală la iUmor! „M-a deranjat că…”

Bia Khalifa și Fulgy sunt pe cale de a declanșa cel mai mare scandal din showbiz-ul românesc! După ce frumoasa blondină a apărut la iUmor în „costumul Evei”, ea făcut publice discuțiile dintre ea și fostul iubit. Fulgy a decis să-i răspundă în direct și să-l pună la punct. Se pare că Fulgy nu ar fi fost un bărbat gelos, așa cum susține Bia Khalifa, ci ar fi fost deranjat de asocierile pe care aceasta le face între numele lui și alte persoane.

Bia Khalifa i-a făcut imaginile publice!

În replică, Bia Khalifa a venit cu noi acuzații, spunând că Fulgy ar fi fost extrem de deranjat de apropierile dintre ea și Tudor Sișu, fiul Clejanilor. Fulgy a negat vehement aceste acuzații și a spus că nu are nicio legătură cu Tudor Sișu și niciun motiv să fie gelos. Cu toate acestea, Bia Khalifa nu pare să se lase intimidată și continuă să facă dezvăluiri incendiare despre fostul ei iubit.

„Deci, să înțeleagă că nu o mai vreau. M-a deranjat că m-a pus pe o scară cu anumite persoane, nu că sunt eu gelos sau nu știu ce. Îmi asociază numele cu alt gen de oameni și nu îmi place (…) Spun doar că nu am de ce să fiu gelos (…) M-a deranjat că apăream în știri cu numele domnului pe care nu îl cunosc. N-am auzit de el. Gelos de ce să fiu?”, a mai spus fiul Clejanilor.

Este evident că aceștia nu mai au nicio legătură și că nu se mai înțeleg deloc. Fulgy a spus că nu își mai dorește să vorbească despre acest subiect și că vrea să o uite pe Bia Khalifa, în timp ce frumoasa blondină continuă să arunce cu acuze și să facă declarații îndrăznețe.

Este posibil ca acest scandal să escaladeze și să declanșeze o adevărată confruntare între cei doi. Între timp, internauții așteaptă cu sufletul la gură noi dezvăluiri din partea celor implicați și se pregătesc să urmărească cu atenție evoluția situației.

Citeste si alte articole: