România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Bia Khalifa, goală pe scena iUmor! „Eu sunt Eva modernă!”

MedicalBia Khalifa, goală pe scena iUmor! „Eu sunt Eva modernă!”

Bia Khalifa a şocat cu apariţia sa goală pe scena iUmor! Tânăra a acoperit doar părţile intime cu nişte frunzulițe! „Eu sunt Eva modernă”, a declarat ea.

Fosta concurentă la „Survivor România” a făcut senzaţie pe scena emisiunii „iUmor”, sezonul 14. Bia Khalifa a venit pregătită să facă umor pe tema experiențelor sale sexuale şi s-a costumat într-un costum al Evei, acoperind doar părţile intime cu frunzuliţe.

Cu un corp de zeiţă, tânăra a stârnit un val de reacţii şocante din partea juraţilor şi a spectatorilor. Cu toate acestea, Bia Khalifa a reuşit să-i facă să râdă şi să se distreze, aşa cum ştie doar ea.

Delia, una dintre juratele emisiunii, nu a putut să nu o laude pe Bia Khalifa pentru apariţia ei deosebită. „De fiecare dată când vine, vine ca o zână, ca o nimfă, arată impecabil!”, a spus Delia, lăudând-o pe tânăra concurentă.

Bia Khalifa: ,,Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții”

Bia Khalifa nu s-a lăsat intimidată şi a avut curajul să-şi expună trupul în faţa tuturor. „Aşa ne-am născut, aşa trebuie să fim cu toţii”, a spus ea. Şi-a autointitulat „Eva modernă” şi este gata să păcătuiască prin prisma existenței sale. Bia Khalifa s-a mândrit că a avut curajul să își expună trupul în fața juraților și al celor de acasă, acoperite fiindu-i doar zonele intime cu frunze.

„Eu sunt Eva modernă și uite așa îmi încep păcatele pe ziua de astăzi. (Pe o scară de la 1 la 10), mă consider 666. Păcătuiesc pur și simplu prin existența mea. Eu sunt ispita tuturor. (…) Regula numărul unu: trebuie să arăt bine, nu trebuie să îmi fie cald! Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții.”, a spus Bia Khalifa.

Acesta nu este primul moment când Bia Khalifa şochează cu apariţiile sale. Într-o altă ediţie a emisiunii „iUmor”, ea a purtat un costum minuscul din măşti chirurgicale, acoperind doar zonele intime. Bia Khalifa ştie cum să atragă atenţia şi să lase o impresie puternică asupra publicului.

Citeste si alte articole: