Bia Khalifa, goală pe scena iUmor! „Eu sunt Eva modernă!”

MedicalBia Khalifa, goală pe scena iUmor! „Eu sunt Eva modernă!”

Bia Khalifa a şocat cu apariţia sa goală pe scena iUmor! Tânăra a acoperit doar părţile intime cu nişte frunzulițe! „Eu sunt Eva modernă”, a declarat ea.

Fosta concurentă la „Survivor România” a făcut senzaţie pe scena emisiunii „iUmor”, sezonul 14. Bia Khalifa a venit pregătită să facă umor pe tema experiențelor sale sexuale şi s-a costumat într-un costum al Evei, acoperind doar părţile intime cu frunzuliţe.

Cu un corp de zeiţă, tânăra a stârnit un val de reacţii şocante din partea juraţilor şi a spectatorilor. Cu toate acestea, Bia Khalifa a reuşit să-i facă să râdă şi să se distreze, aşa cum ştie doar ea.

Delia, una dintre juratele emisiunii, nu a putut să nu o laude pe Bia Khalifa pentru apariţia ei deosebită. „De fiecare dată când vine, vine ca o zână, ca o nimfă, arată impecabil!”, a spus Delia, lăudând-o pe tânăra concurentă.

Bia Khalifa: ,,Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții”

Bia Khalifa nu s-a lăsat intimidată şi a avut curajul să-şi expună trupul în faţa tuturor. „Aşa ne-am născut, aşa trebuie să fim cu toţii”, a spus ea. Şi-a autointitulat „Eva modernă” şi este gata să păcătuiască prin prisma existenței sale. Bia Khalifa s-a mândrit că a avut curajul să își expună trupul în fața juraților și al celor de acasă, acoperite fiindu-i doar zonele intime cu frunze.

„Eu sunt Eva modernă și uite așa îmi încep păcatele pe ziua de astăzi. (Pe o scară de la 1 la 10), mă consider 666. Păcătuiesc pur și simplu prin existența mea. Eu sunt ispita tuturor. (…) Regula numărul unu: trebuie să arăt bine, nu trebuie să îmi fie cald! Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții.”, a spus Bia Khalifa.

Acesta nu este primul moment când Bia Khalifa şochează cu apariţiile sale. Într-o altă ediţie a emisiunii „iUmor”, ea a purtat un costum minuscul din măşti chirurgicale, acoperind doar zonele intime. Bia Khalifa ştie cum să atragă atenţia şi să lase o impresie puternică asupra publicului.

Citeste si alte articole: