Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Fiul Clejanilor i-a golit conturile Biei Khalifa? „Am primit un mail cum că mi s-au retras bani din cont.”

MedicalFiul Clejanilor i-a golit conturile Biei Khalifa? „Am primit un mail cum că mi s-au retras bani din cont.”

Bia Khalifa face noi dezvăluiri despre despărțirea de fiul Clejanilor! Ce s-a întâmplat între cei doi? Blondina a rupt tăcerea și a spus totul!

Potrivit declarațiilor sale, Fulgy a făcut un lucru care a lăsat-o mască! Creatoarea de conținut pentru adulți a dezvăluit că fostul ei partener a lăsat-o cu o gaură mare în buget! Cum așa? Ei bine, se pare că Bia a plătit pentru multe dintre ieșirile lor, dar și pentru o amendă uriașă pe care tânărul a primit-o în Italia.

„Eu am plătit absolut tot. Nu asta m-a deranjat, ci ce s-a întâmplat în ultima vreme. Eu mă așteptăm să fie o despărțire în afară camerelor de filmat. Am plătit și cina. Dacă el nu are bani, dacă nu își permite, am zis să plătesc eu.”

Bia Khalifa: „Eu am vorbit cu familia lui și am avut o înțelegere”

Dar asta nu e tot! Cei doi au plecat într-o vacanță romantică în Italia, dar toate costurile au fost suportate de blondină! Mai mult decât atât, Bia Khalifa a fost nevoită să plătească și pentru pagubele pe care Fulgy le-ar fi cauzat în camera de hotel.

„Da, el a lăsat chestiile lui pe noptieră și eu nu am văzut. În timp ce el dormea și eu făceam curat, am omis un detaliu care mi-a costat o amendă de 500 de euro. Ce mă deranjează este faptul că eu am vorbit cu familia lui și am avut o înțelegere ca eu să nu am probleme cu el pe viitor. Această înțelegere s-a rupt. Am primit un mail cum că mi s-au retras bani din cont. Le-am spus părinților lui și nu am primit niciun răspuns.”, a mai precizat blondina.

Cu toate acestea, tânăra a spus că nu regretă nimic și că va merge înainte cu capul sus. Dar oare Fulgy va fi de acord cu aceste dezvăluiri? Rămâne de văzut cum va reacționa fiul Clejanilor!

Citeste si alte articole: