Bogdan, dezamăgit de Irina! „Aleg să plec pentru binele meu”

MedicalBogdan, dezamăgit de Irina! „Aleg să plec pentru binele meu”

Bogdan revenise la Mireasa pentru Irina, iar publicul a fost înțelegător și le-a mai dat o șansă. Se pare că cei doi chiar nu pot forma un cuplu, astfel că Bogdan a decis să părăsească casa Mireasa.

Deși păreau un cuplu fericit, Irina a observat pe parcursul emisiunilor mai multe lucruri pe care le urăște la Bogdan. Mai mult, ea a considerat că el nu mai are niciun fel de sentimente pentru ea. Bogdan a fost enervat de faptul că tânăra s-a îmbârligat între timp cu Alex, fostul iubit al concurentei de la Mireasa.

Bogdan, gelos? Alex o place pe Irina!

Task-ul cătușelor i-a ajutat pe ambii, inclusiv pe Alex, să vadă situația într-un alt mod.

Lui Alex îi place de Irina, mai ales că ea a recunoscut că e atrasă de el. Deși a recunoscut că au flirtat când au fost legați cu cătușe, ea a susținut că nu va mai fi nimic între ei.

Doar că, ea i-a cerut o pauză lui Bogdan, dar acesta nu a vrut. El a decis să pună punct relației. Bogdan primisese o nouă șansă pentru a fi alături de Irina, astfel că despărțirea lor a dus automat la plecarea din Casa Mireasa!

După ce a anunțat că va pleca la începutul săptămânii, producția le-a mai dat răgaz câteva zile, să vadă dacă se vor răzgândi!

Bogdan părăsește competiția

Pentru că lucrurile între el și Irina sunt clare, din punctul lui de vedere, Bogdan părăsește casa Mireasa în Gala din 10 martie 2023.

Cei trei au fost rugați să se ridice și Irina a trebuit să facă o alegere. În acest timp, Bogdan a reamintit insistent că nu dorește nimic cu Irina, dezamăgit fiind de atitudinea ei. El chiar a plâns și a acuzat-o pe fosta iubită că se joacă cu e.

Astfel, fata a spus că nu-l alege pe niciunul. ”Nu aleg pe nimeni”, a zis Irina. ”Aleg să plec pentru binele meu”, a spus și Bogdan.

El a hotărât să părăsească competiția Mireasa.

Citeste si alte articole: