BoardingPass: Avionul cu care a călătorit preşedintele României în Japonia şi Singapore, pe aeroportul din Sibiu / Aeronava a plecat duminică dimineaţă din Singapore şi a efectuat o oprire pentru realimentare la Muscat

EconomieBoardingPass: Avionul cu care a călătorit preşedintele României în Japonia şi Singapore, pe aeroportul din Sibiu / Aeronava a plecat duminică dimineaţă din Singapore şi a efectuat o oprire...

” Avionul companiei Global Jet, un Boeing 737-900ER în configuraţie BBJ, cu care a călătorit preşedintele României în Japonia şi Singapore în perioada 4-12 martie 2023 va ateriza în curând pe aeroportul din Sibiu. Este neclar dacă de la Sibiu va reveni la Bucureşti”, a relatat, duminică seară, Boarding Pass.

Sursa citată a precizat că aeronava a decolat duminică dimineaţă din Singapore şi a efectuat o oprire pentru realimentare la Muscat, capitala Omanului.

Preşedintele României a călătorit în 2022 şi primele două luni ale anului 2023 de 26 de ori în ţară şi străinătate, iar majoritatea zborurilor au avut opriri în Sibiu.

Acelaşi site a relatat că preşedintele Iohannis a mers în Japonia cu un avion privat care a plecat de la Bucureşti şi a făcut o escală la Sibiu, precum şi o oprire pentru realimentare în Baku (Azerbaidjan).

 

 

Citeste si alte articole: