Alexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh: „Sunt lucruri pe care nu le știu despre el…”

MedicalAlexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh: „Sunt lucruri pe care nu le știu despre el…”

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de șase ani. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și continuă să fie un cuplu solid. Recent, fiica Andreei Esca a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Mario Fresh. Alexia Eram susține că încă mai sunt multe lucruri de descoperit la iubitul ei.

Alexia Eram l-a plăcut pe Mario Fresh din punct de vedere artistic, iar mama sa, Andreea Esca,a fost cea care a ajutat-o să îl întâlnească. În 2016 a participat la lansarea piesei lui Alex Velea, iar cu această ocazie l-a cunoscut pe Mario. De atunci, cei doi sunt împreună.

Alexia Eram

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și se sprijină unul pe altul. Alexia Eram a vorbit despre relația pe care o are cu Mario Fresh și a dezvăluit că încă mai au foarte multe lucruri de descoperit unul la celălalt.

Alexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh de mai bine de șase ani. Cei doi au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt și se iubesc ca în prima zi. Recent, fiica Andreei Esca a făcut o serie de declarații despre relația cu iubitul ei. Mai exact, Alexia Eram a dezvăluit că încă mai are multe lucruri de aflat despre artist.

‘De obicei (n.r. o surprinde) cu un buchet de flori.Eu țin foarte mult la chestiile astea, de 1 martie, 14 februarie. Cred că niciodată nu știi un om 100%, oricine ar fi acela. Cred că mereu afli lucruri noi despre un om, deci da, cred că sunt lucruri pe care nu le știu despre el și el despre mine. De la început așa a fost relația noastră, eu oricum știu și știam dinainte că am o filmare știm când începe, dar nu știm când se termină.Vara, de exemplu, amândoi suntem foarte ocupați, dar el este și plecat, și de asta comunicăm și ne luam anumite vacanțe. Știm că luna aceea este mai liberă și suntem unul pentru celălalt.’, a declarat Alexia Eram.

Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh

Alexia Eram a vorbit și despre căsătoria cu Mario Fresh, după ce tot mai multă lume i-a întrebat dacă au de gând să își unească destinele. Fiica Andreei Esca nu se grăbește și vrea să mai aștepte până să îmbrace rochia de mireasă. Mai mult, de aceeași părere este și iubitul ei, Mario Fresh.

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună.”, a precizat Alexia Eram.

Alexia Eram este încurajată de mama ei să rămână însărcinată

Andreea Esca iubește copiii și abia așteaptă momentul când va deveni bunică. Prezentatoarea TV abia așteaptă ca fiica ei să rămână însărcinată. Aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă dorința de a deveni cât mai curând bunică.

„Așa eram cu două zile înainte să nasc. Desigur, la o petrecere. Mai exact, de ziua mea.@alexiaeram Deci, curaj!’, a postat Andreea Esca pe Instagram. Chiar și așa, Alexia Eram a declarat în urmă cu ceva timp că nu se grăbește să își intemeieze o familie.

Citeste si alte articole: