Un mexican are cel mai mare penis din lume. Acesta măsoară 48,2 centimetri!

MedicalUn mexican are cel mai mare penis din lume. Acesta măsoară 48,2 centimetri!

Un mexican este detinatorul recordului pentru cel mai mare penis din lume, cu o lungime de incredibili 48 de centimetri! Roberto Esquivel Cabrera, in varsta de 54 de ani, a facut senzatie in intreaga lume cu dimensiunile sale neobisnuite.

Mexicanul consideră că este un chin!

Intr-un interviu acordat presei, Cabrera a dezvaluit ca nu este deloc usor sa ai un penis atat de mare, ba chiar este un adevarat blestem. El a afirmat ca nu poate avea o viata normala, nu poate munci si nu poate avea o relatie normala cu o femeie.

Cu toate acestea, mexicanul nu este la prima tentativa de a-si face cunoscuta povestea. In anul 2015, Cabrera a devenit cunoscut dupa ce a aparut in presa, pretinzand ca are cel mai mare penis din lume. Ulterior, insa, el a recunoscut ca a exagerat dimensiunile si ca nu era atat de mare cum pretindea.

De-a lungul timpului, Roberto Esquivel Cabrera a incercat sa isi monetizeze situatia, prezentandu-se drept o atractie pentru turisti si solicitand donatii. Insa, oamenii au inceput sa se indoiasca de veridicitatea povestii sale, iar un medic a confirmat ca dimensiunile penisului lui Cabrera nu sunt sanatoase si ii pot pune viata in pericol.

Desi este adesea ridiculizat si batjocorit, Roberto Esquivel Cabrera refuza sa renunte la visul sau de a fi recunoscut ca detinatorul recordului pentru cel mai mare penis din lume. El spera ca, intr-o buna zi, va fi recunoscut oficial si va deveni celebru pentru acest lucru.

Citeste si alte articole: