Carmen de la Sălciua, împotriva legalizării căsătoriilor oamenilor cu animalele!

MedicalCarmen de la Sălciua, împotriva legalizării căsătoriilor oamenilor cu animalele!

Carmen de la Sălciua se împotrivește trendurilor anormale care amenință normalitatea! Artista a răbufnit și a făcut o serie de declarații controversate într-un interviu.

Carmen de la Sălciua, împotriva noilor trenduri!

Carmen de la Sălciua este cunoscută pentru că își spune părerea fără ocolișuri și nu se teme să atace subiecte sensibile. De data aceasta, artista s-a revoltat împotriva tendinței de a considera anormalitatea ca fiind normalitate. Ea a subliniat că lumea se îndreaptă către o pantă descendentă și că tot felul de comportamente și trenduri neînțelese încep să fie acceptate de societate.

”Cred că au legătură cu normalitatea, care începe să devină anormalitate și ni se bagă pe gât anumite trenduri și anumite chestii la modă. Din păcate, unii oameni chiar reacționează bine la treaba asta. O pun pe seama tehnologiei.”, a mai spus ea

Carmen de la Sălciua nu este de acord cu leganizarea căsătoriei dintre animale și oameni!

Într-un atac dur la adresa legalizării căsătoriei dintre oameni și animale, Carmen de la Sălciua a mărturisit că este creștină convinsă și că nu este de acord cu astfel de subiecte. Ea a subliniat că normalitatea trebuie să primeze.

„Nu sunt de acord cu așa ceva. Eu, ca și creștin, m-am născut creștin, dintr-o femeie și un bărbat. Nu pot să spun că dacă aș vedea pe stradă un domn cu o văcuță, aș putea să zic ce cuplu frumos.”, a declarat Carmen de la Sălciua, la Antena Stars

Citeste si alte articole: