Adriana Bahmuțeanu, hărțuită sexual și amenințată cu moartea! Nikos Papadopoulos i-a făcut viața un calvar, dar abia acum a recunoscut totul: „Îmi e frică” –

MedicalAdriana Bahmuțeanu, hărțuită sexual și amenințată cu moartea! Nikos Papadopoulos i-a făcut viața un calvar, dar abia acum a recunoscut totul: „Îmi e frică” –

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit într-un interviu exploziv că fostul ei iubit grec, Nikos Papadopoulos, a abuzat-o sexual și a amenințat-o cu moartea!

Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri cutremurătoare!

Fosta vedetă TV a povestit că a fost supusă la agresiuni sexuale repetate și hărțuită de fostul partener, care îi clona telefonul pentru a o urmări și a-i controla fiecare mișcare. În ciuda faptului că îi spunea că acțiunile sale sunt ilegale, Nikos Papadopoulos nu se oprea și continua să o hărțuiască.

„Am depus plângere, am specificat că mă urmăreşte, mă hărţuieşte şi că îmi e frică pentru viaţa mea. M-a lovit în repetate rânduri, ultima dată m-a împins când a vrut să intre peste mine, schimbasem butucul de la ușă. Am reclamat violenţa sexuală, nu am vrut să se afle, dar nu s-a putut. Aveam o relaţie conflictuală, rece, dacă eu nu doream relaţii sexuale, mă forţa.

Mă urmărea peste tot unde mă duc, pentru hărţuire, infracţiuni electronice, are acces la toate conturile mele, eu lucrez de pe acele conturi. Am mesaje de ameninţare, că nu o să scap niciodată de el, că va fi umbra mea”, a spus vedeta TV.

Adriana Bahmuțeanu, urmărită de pe telefon!

Adriana Bahmuțeanu a reușit să scape din relația toxică cu ajutorul unor prieteni, dar traumele încă o bântuie și îi afectează viața de zi cu zi. Cu toate acestea, vedeta încearcă să meargă mai departe și să se concentreze pe noua ei relație cu George Restivan, care îi aduce fericirea pe care a căutat-o atât de mult timp.

Dar în timp ce Adriana Bahmuțeanu încearcă să-și refacă viața, Nikos Papadopoulos rămâne liber și necondamnat pentru acțiunile sale. Cu aceste dezvăluiri tulburătoare, sperăm că justiția va fi făcută și că Nikos Papadopoulos va fi adus în fața legii pentru infracțiunile sale grave.

„Mi-a clonat telefonul, aveam tracking pe telefon, mă urmărea unde mă duc, avea toate parolele de la email, de la reţelele sociale, inclusiv a vorbit cu tehnicianul de la ziarul unde lucrez, cred că atunci a clonat telefonul. Eu cunoşteam că eram monitorizată, i-am cerut să îmi dea parola, că e infracţiune”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu

Citeste si alte articole: