Universitatea de Vest din Timișoara organizează gratuit un program de pregătire pentru examenul bacalaureat

Din OrasUniversitatea de Vest din Timișoara organizează gratuit un program de pregătire pentru examenul bacalaureat

Universitatea de Vest din Timișoara oferă un program gratuit de pregătire pentru examenul de bacalaureat la toate disciplinele, pentru elevii din clasa a XII-a. Activitățile didactice se vor desfășura în fiecare săptămână, sâmbăta, între 18 martie și 24 iunie, cu excepția zilelor de 15 și 22 aprilie și 3 iunie. Programul modulelor de pregătire pentru fiecare disciplină va fi actualizat în timp real și va fi disponibil online la adresa https://www.uvt.ro/educatie/preuniversitar/pregatire-bacalaureat/. Programul include disciplinele pentru proba 1 (limba și literatura română), proba 2 (matematică – nivel M1, matematică – nivel M2 și istorie) și proba 3 (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, argumentare și comunicare, psihologie și sociologie).

În perioada 18 martie – 24 iunie 2023, elevii de clasa a XII-a pot beneficia gratuit de un program de pregătire pentru examenul de bacalaureat, la toate disciplinele, organizat de Universitatea de Vest din Timișoara. Activitățile didactice se vor desfășura în fiecare sâmbătă, cu excepția zilelor de 15 și 22 aprilie, respectiv 3 iunie. Programul modulelor pentru fiecare disciplină este actualizat în timp real și poate fi consultat online pe site-ul universității.

Orarul modulelor este structurat astfel încât să permită elevilor să participe la programul de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat. Toate activitățile vor fi organizate online, prin intermediul platformelor Google Meet sau Zoom, iar pentru fiecare disciplină se va crea un curs pe platforma Google Classroom. Formularul de înscriere este disponibil online (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVh8FVdzZHLQXfTClpO4eyzspwa0YJTQr6WPeI8n6TVpivOQ/viewform?pli=1), iar după înscriere, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom. Activitățile sunt organizate în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor și Consiliul Județean al Elevilor Timiș.

Citeste si alte articole: