Timișorenii din cartierul Plopi sunt nemulțumiți de cum arată acesta

Din OrasTimișorenii din cartierul Plopi sunt nemulțumiți de cum arată acesta

Ieri, în cartierul Plopi din Timișoara, viceprimarul Cosmin Tabără a observat că locuitorii din zonă au multe nemulțumiri.

Acestea includ mizeria din cartier, lipsa trotuarelor, lipsa canalizării, absența condițiilor adecvate în școli și grădinițe, precum și tratamentul pe care îl primesc din partea reprezentanților administrației.

”Cartierul Plopi face parte din Timișoara, iar atenția administrației trebuie să se îndrepte spre toate zonele municipiului, indiferent că sunt centrale, că sunt mărginașe, că sunt locuite de o populație mai înstărită sau nu, că e locuit de un număr mare de oameni sau nu. În după-masa zilei de ieri, am fost în Cartierul Plopi, unde, din discuțiile purtate cu cetățenii acestei zone, am aflat despre lipsa condițiilor din școală, grădiniță, problemele cu salubritatea, canalizarea, curățenia, lipsa trotuarelor, dar și altele, inclusiv modul cum sunt tratați de administrație. Îi asigur pe toți cetățenii acestui cartier că mă voi întoarce la ei așa cum le-am promis, cu câteva răspunsuri la întrebările pe care mi le-au adresat”, declară Tabără.

Citeste si alte articole: