România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Magda Ciumac se expune din nou! Vezi de cine s-a îndrăgostit bruneta! Nu este român!

MedicalMagda Ciumac se expune din nou! Vezi de cine s-a îndrăgostit bruneta! Nu este român!

Magda Ciumac se află în centrul atenției după ce a făcut câteva dezvăluiri incendiare la Antena Stars. Fosta soție a lui Tolea Ciumac a făcut o plângere la poliție și parchet după ce a fost hărțuită online de o persoană necunoscută care a denigrat-o timp de două săptămâni. Magda a declarat că va lăsa instanța să se ocupe de situație și că mâine va depune o altă plângere.

Magda Ciumac, hărțuită în spațiul public!

„Practic de aproximativ două săptămâni a apărut un personaj, nu o să îi dau numele, se ocupă poliția și parchetul de asta, mă hărțuiește, mă denigrează în spațiul public. S-a legat de trecutul meu și de al fostei soții al actualului meu partener. Există sentințe în momentul acesta. Glumele o să îl coste scump. Eu am făcut o plângere la poliție și la parchet. Mâine o să revin cu o altă plângere, este o anchetă în desfășurare. O să las instanța să se ocupe de asta.”, a declarat Magda Ciumac

Dar nu asta este singura surpriză pe care Magda a pregătit-o pentru fanii ei! Ea a vorbit și despre noul ei partener alături de care se iubește de patru ani. Cu toate că bărbatul preferă să își păstreze viața privată, Magda a dezvăluit că este din Italia, dar locuiește și în România alături de ea. Cei doi formează un cuplu fericit de patru ani, iar partenerul ei este informatician și are doi copii, un băiat și o fată.

Magda Ciumac, o relație specială cu un italian!

Magda a mărturisit că această relație este una specială pentru ea și că nu a postat niciodată fotografii cu el pe rețelele de socializare. Dar acum, într-un interviu, Magda a vorbit deschis despre iubitul ei și a confirmat că este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din viața ei.

„El este din Italia. Stăm și în România și în Italia, în mai se împlinesc patru ani de când suntem împreună. El a apărut de un an în mediul online. Nu îi place să apară în public, viața lui este privată, chiar dacă vrea sau nu, acum apare. El este de profesie informatician, este un om simplu.”, a declarat Magda Ciumac

Citeste si alte articole: