La mulți ani, Gheorghe Turda! Își caută o nouă parteneră de viață la 75 de ani?

MedicalLa mulți ani, Gheorghe Turda! Își caută o nouă parteneră de viață la 75 de ani?

Gheorghe Turda, artist iubit de toți românii și interpret de muzică populară, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 75 de ani. Cu această ocazie, artistul a făcut dezvăluiri bombă despre viața sa amoroasă și despre ceea ce își dorește de la viitorul său partener.

Cântărețul a fost căsătorit timp de 37 de ani cu o balerină, însă soția lui, cea pe care o numea „îngerul său păzitor”, s-a stins din viață în anul 2008, după o luptă cruntă cu o boală necruțătoare. În ciuda faptului că au trecut mai bine de 10 ani de la moartea acesteia, artistul își amintește cu drag de ea și de toate calitățile sale.

Gheorghe Turda, pasiuni înflăcărate și la 75 de ani!

Gheorghe Turda și-a exprimat dorința de a avea o nouă iubită, dar care să îi semene soției sale. Acesta își dorește o persoană care să fie o mamă bună și perfecționistă pe plan profesional, dar și o familistă convinsă. De asemenea, artistul a mărturisit că este foarte greu să găsești o persoană care să semene cu soția lui și că este nevoie de mult timp și răbdare pentru a găsi o femeie ca ea.

„La vârsta mea de 18 ani”, spune el într-o notă umoristică, „îmi doresc să fiu sănătos, să mă bucur de fetele mele, de ginerii mei, de viața pe care o am în prezent. Vreau de acum înainte să am timp și pentru mine, și pentru viața și liniștea mea.

Îmi doresc să îmi refac viața personală, de ce nu? Dacă o să găsesc o persoană care să îmi placă o să fim împreună. Vreau ca femeia de lângă mine să fie ca soția mea, care nu mai este printre noi: o familistă convinsă, o mamă bună și o perfecționistă atunci când venea vorba despre partea profesională”, a declarat Gheorghe Turda.

De-a lungul timpului, Gheorghe Turda a avut mai multe idile, însă acestea s-au terminat cu scandal în văzul tuturor. Acum, artistul este hotărât să ia lucrurile mai încet și să găsească persoana potrivită pentru el.

De ce a murit soția lui Gheorghe Turda?

„În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă.

În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, spunea Gheorghe Turda pentru revista „Taifasuri”.

Citeste si alte articole: