Iubitul Ramonei Olaru i-a făcut un cadou special, chiar înainte de 8 martie!

MedicalIubitul Ramonei Olaru i-a făcut un cadou special, chiar înainte de 8 martie!

Ramona Olaru primește un nou cadou special de la iubitul ei misterios! Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost surprinsă cu un ursuleț mare de pluș de o culoare roșie în brațe, chiar înaintea Zilei Femeii. Cine este bărbatul care o face să se simtă atât de împlinită și fericită?

Ramonei Olaru, cadou neașteptat

După ce a trecut prin despărțirea dureroasă de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru și-a dorit să fie discretă în ceea ce privește viața ei personală. Cu toate acestea, asistenta TV nu a putut să nu împărtășească cu fanii ei cadoul emoționant primit de la iubitul ei. Ce alt gest special a mai făcut acesta pentru Ramona? Acesta i-a oferit un urs mare cât ea, pe roșu!


„Ai grijă ce îți dorești, căci mereu se întâmplă! Băi, deci eu, de obicei, când zic în viața asta ai grijă ce-ți dorești sau vezi la ce te uiți și îți place, că sigur ajunge la tine. Deci este cât mine! L-am admirat și acum a ajuns la mine în mașină”, a spus asistenta TV pe InstaStory.

O altă surpiză pentru Ramona!

În urmă cu câteva zile, noul iubit al Ramonei Olaru a făcut un alt gest emoționant pentru ea, care a cucerit inimile fanilor. Pe rețelele personale de socializare, asistenta TV a postat o fotografie cu noul ei iubit care o încalța cu grijă pantofii. Se pare că bărbatul misterios din viața vedetei o tratează cu multă delicatețe și afecțiune.

„Prima zi de primăvară”, a scris asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani pe InstaStory-ul personal la postarea pe care a făcut-o.

La 33 de ani, Ramona Olaru poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață fericită alături de noul ei iubit. Cu fiecare gest special pe care acesta îl face pentru ea, se pare că asistenta TV se simte din ce în ce mai îndrăgostită și mai fericită.

Citeste si alte articole: