După ce Marius Elisei a acuzat-o că are un nou iubit, Oana Roman contraatacă! „Decizia de a elimina niște persoane din viața mea…”

MedicalDupă ce Marius Elisei a acuzat-o că are un nou iubit, Oana Roman contraatacă! „Decizia de a elimina niște persoane din viața mea…”

După ce Marius Elisei a insinuat că Oana Roman ar fi început o nouă relație, vedeta a ieșit la rampă cu o reacție explozivă. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Oana a mărturisit că decizia de a pune capăt relației cu fostul soț a fost cea mai bună pe care putea să o ia.

Oana Roman l-a eliminat pe Marius Elisei din viața ei!

„Decizia pe care am luat-o de a elimina niște persoane din viața mea, care, în principiu, ar trebuie să fie în viața mea, nu a fost deloc o decizie greșită. Ci dimpotrivă. A fost cea mai bună decizie, pe care puteam să o iau, din păcate”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Într-un alt videoclip postat pe Instagram, Oana a dezvăluit că Marius Elisei a fost motivul pentru care a ajuns să ia această hotărâre drastică. Fosta soție a afirmat că a fost jignită și umilită de Marius, dar nu a reacționat niciodată în aceeași manieră.

Oana Roman

„Uneori, oamenii care ar trebui să îți fie familie, îți sunt doar rude. Eu niciodată nu mi-am permis să judec, să jignesc sau să vorbesc urât la adresa membrilor familiei mele, doar atunci când am constatat lucruri pe care am avut curajul să le spun, fără să îi înjur, fără să le vorbesc urât și fără să îi judec. Ei nu au făcut același lucru, de aceea a trebuit să iau această decizie”, a mai povestit vedeta, în mediul online.

Fanii vedetei au fost uluiți de dezvăluirile făcute de Oana Roman și au transmis mesaje de susținere și încurajare pentru ea. În schimb, Marius Elisei nu a făcut niciun comentariu referitor la declarațiile făcute de fosta soție. Se pare că Oana Roman a făcut un pas important spre recuperarea libertății și a fericirii sale.

Citeste si alte articole: