A început Lights On – The Night-Art Festival, la Timișoara

A început festivalul Lights On - The...

Tineri prinși drogați pe străzile din Timișoara 

Tot mai mulți tineri sunt depistați droguri...

Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă! Află cine e!

MedicalCătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă! Află cine e!

Cătălin Cazacu, cunoscutul campion național la motociclism, a făcut o nouă cucerire amorosă, după ce s-a despărțit de frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru. De data aceasta, sportivul și-a pus ochii pe una dintre colegele sale de la Antenă, pe nume Elisa, și pare că nu poate să îi reziste.

În ultima perioadă, Cătălin Cazacu s-a reorientat spre televiziune și a devenit prezentator TV la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț, fiica lui Dorin Mateuț. Acesta este cunoscut pentru atracția sa față de femeile frumoase din showbiz-ul românesc și pentru relațiile sale tumultuoase cu vedete din România, precum Denisa Tănase, Ilinca Obădescu și chiar Brigitte Pastramă, cu care a avut o idilă în timp ce aceasta era căsătorită cu Ilie Năstase.

Cătălin Cazacu, îndrăgostit lulea de Elisa!

De curând, Cătălin Cazacu s-a despărțit de Ramona Olaru, dar nu pentru mult timp. A găsit o nouă iubită în persoana Elisei, colega sa de la Antenă. Potrivit surselor, cei doi sunt împreună de mai bine de o lună și reporterița de la „Xtra Night Show” a făcut deja pasul de a se muta în apartamentul lui Cazacu. Deși sportivul încearcă să țină relația departe de ochii curioșilor, Elisa pare că vrea să își asume public legătura. Blondina postează frecvent poze alături de Cătălin Cazacu pe rețelele de socializare, făcând publică astfel relația lor.

Între timp, Ramona Olaru nu a stat pe loc și a găsit și ea un nou iubit, după despărțirea de Cazacu. Fani au criticat-o pentru că l-a înlocuit prea repede pe sportiv, dar ea a replicat elegant:„După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare, dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!”.

Cătălin Cazacu a avut o carieră de succes în motociclism, câștigând peste 400 de trofee la competiții naționale și internaționale. Acesta a fost un adevărat magnet pentru femeile frumoase, iar acum pare că și-a găsit din nou fericirea alături de Elisa, colega sa de la Antenă.

Citeste si alte articole: