Angajatele Spitalului Clinic Județean de Urgență au avut parte de o surpriză specială de 8 martie

Din OrasAngajatele Spitalului Clinic Județean de Urgență au avut parte de o surpriză specială de 8 martie

Miercuri, de 8 Martie, toate femeile angajate, de la doamne la domnișoare, din Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara, au fost invitate în amfiteatrul spitalului pentru a asista la un program muzical oferit de managerul SCJUBPT, Dorel Săndesc, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Femeii. Acesta a folosit momentul pentru a le reaminti cât de important este rolul lor în cadrul spitalului, mulțumindu-le pentru munca depusă și dăruirea cu care se împart între profesie și familie, apreciind și prezența lor delicată, cochetă și puternică în același timp.

Programul muzical a fost susținut de soliștii invitați ai Operei Naționale Române din Timișoara, împreună cu Cristian Rudic, care au reușit să încânte publicul prezent, aducând zâmbete și aplauze pentru gestul lor romantic și minunat.

“Le prețuim și le asigurăm de toată dragostea! Sunt colegele noastre, caractere puternice și frumoase, ce ne stau alături zilnic și înnobilează această grea meserie, prin feminitatea lor”, a declarat managerul prof.univ.dr. Dorel Săndesc.

Citeste si alte articole: