Aquatim anunță întreruperea apei pe unele străzi din Timișoara, până la ora 15

Din OrasAquatim anunță întreruperea apei pe unele străzi din Timișoara, până la ora 15

Aquatim a anunțat astăzi că furnizarea apei va fi întreruptă până la ora 15:00 pentru remedierea unor avarii pe străzile Diaconu Coresi, Intrarea Cerceilor din Timișoara, precum și în Săcălaz și Giroc. În plus, presiunea apei va fi redusă în Moșnița Nouă, Urseni și Giulvăz pentru a efectua lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție.

Astfel, între orele 8:00-15:00, furnizarea apei va fi oprită în Silagiu și Chizătău, iar între orele 9:00-12:00, presiunea apei va fi redusă în Cenei, Hodoni și Răuți. De asemenea, azi și mâine, de la ora 22:00 până la 7:00, vor avea loc lucrări de reabilitare a rețelei de apă în intersecția străzilor Gheorghe Lazăr cu Circumvalațiunii.

Lucrările fac parte din Programul de investiții POIM (Program Operațional Infrastructură Mare) și vor afecta consumatorii de pe mai multe străzi din zonă. În Giarmata, până la ora 16:00, vor continua lucrările de trecere a branșamentelor de pe conducta de oțel pe conducta de polietilenă de pe strada Morii, iar apa se va opri pe strada Industriilor. Astfel, locuitorii de pe mai multe străzi din zonă nu vor avea apă în intervalul menționat.

Citeste si alte articole: