O parte dintre timișoreni vor rămâne astăzi fără apă, apă caldă sau căldură

Din OrasO parte dintre timișoreni vor rămâne astăzi fără apă, apă caldă sau căldură

Colterm a anunțat că mai multe zone din Timișoara vor avea o perioadă temporară în care vor fi afectate de lipsa apei calde, a apei potabile sau a încălzirii, din cauza unor lucrări la rețeaua electrică.

„Având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat, privind lucrări planificate în rețeaua de medie tensiune la PT 83, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, a apei reci hidrofor și a încălzirii, în ziua de luni, 06.03.2023, între orele 9:00 – 17:00, în perimetrul punctului termic menționat”, a transmis Colterm.

Un număr de 45 de branșamente vor fi afectate, iar consumatorii care sunt arondați străzilor Ana Ipătescu, Calea Șagului, Hărniciei, Mureș, Gavril Musicescu, Onoarei, Plantelor și Intrarea Sabinei vor resimți temporar lipsa apei calde, a apei potabile sau a încălzirii.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei. Împreună cu E-Distribuție Banat, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, se mai precizează în mesajul societății de termoficare.


Citeste si alte articole: