De pe data de 8 martie, la Cinema Victoria din Timișoara începe „CineMami” 

Din OrasDe pe data de 8 martie, la Cinema Victoria din Timișoara începe „CineMami” 

Începând cu data de 8 martie, de Ziua Femeii, Cinema Victoria din Timișoara găzduiește evenimentul „CineMami” – o serie de proiecții special dedicate părinților care doresc să urmărească un film bun într-un mediu sigur, împreună cu copiii lor mici.

În perioada dintre anunțarea evenimentului și începerea proiecțiilor, organizatorii au lucrat pentru a identifica un program adecvat, înțelegând că adăugarea unui nou membru în familie nu ar trebui să însemne renunțarea la activități preferate, cum ar fi mersul la film.

Astfel, începând cu data de 8 martie, de Ziua Femeii, la Cinema Victoria din Timișoara va debuta seria de proiecții „CineMami”, dedicată părinților care doresc să vizioneze un film de calitate într-un mediu sigur, împreună cu bebelușii lor. Programul va începe la ora 16:00 cu filmul „Un bărbat pe nume Otto”, o poveste despre o prietenie ce poate transforma chiar și un bătrân morocănos, interpretat de Tom Hanks.

Este important de menționat că proiecțiile din cadrul seriei „CineMami” sunt destinate exclusiv părinților cu bebeluși. Alți spectatori sunt rugați să aleagă alte proiecții din programul cinematografului.

„Ai devenit mămică de curând și ți-e dor de o ieșire culturală, dar eziți să mergi cu bebe pentru a nu-i deranja pe ceilalți? #VinoLaVictoria, am pregătit ceva special pentru tine!
#CineMami e o serie de proiecții la care să te poți relaxa în fața unui film bun, în timp ce bebe doarme, mănâncă sau… gângurește. Nicio grijă, în sală vor mai fi doar persoane înțelegătoare: mămici, dar și tătici dacă doresc să participe”, zic cei de la Cinema Victoria.

Sala de cinema în care se va desfășura seria de proiecții „CineMami” va fi parțial iluminată și volumul sunetului va fi redus pentru a crea un mediu confortabil pentru bebeluși. În plus, în holul de la intrare se va găsi spațiu pentru cărucioare și scaune pentru cei care doresc o pauză de la film. În toaleta cinematografului există o masă pentru schimbat scutece și alte produse necesare îngrijirii bebelușilor.

Cinema Victoria din Timișoara a fost renovat complet și este primul cinematograf tradițional al orașului care și-a redeschis ușile. În urma reabilitării, imobilul a fost consolidat și modernizat, incluzând fațade exterioare, instalații, camera de proiecție, hol, grupuri sanitare și scaune. Costurile renovării s-au ridicat la 9,3 milioane de lei fără TVA.

Cinematograful are o sală multifuncțională cu 200 de locuri, ecran retractabil și sistem de sunet pentru filme, concerte sau piese de teatru. Informații despre programul săptămânal pot fi găsite online, pe pagina de Facebook sau Instagram a Cinema Victoria. Cinematograful este deschis de miercuri până duminică, iar prețul unui bilet variază între 10 și 20 de lei pentru filme, în funcție de categoria de vârstă, și între 20 și 40 de lei pentru teatru. Biletele pot fi achiziționate online sau de la casa de bilete, care se deschide cu 30 de minute înainte de prima reprezentație a zilei.

Citeste si alte articole: