Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor...

Parcul Liniei din Sectorul 6 trece în Faza II

Pe 8 aprilie, Consiliul General al Municipiului...

Colegiul German „Goethe” e posibil să se extindă, anunță Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat...

Sora Deliei Matache, Oana Matache, dezvăluiri despre relația cu R. Siffredi!

MedicalSora Deliei Matache, Oana Matache, dezvăluiri despre relația cu R. Siffredi!

În ciuda faptului că subiectul a luat amploare, cei doi îndrăgostiți par să fie imuni la toate acestea. Recent, Radu Siffredi a făcut o declarație neașteptată despre Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache.

Radu Siffredi, prins că cerșește!

După mai multe comentarii critice ale Ginei Matache la adresa iubitului fiicei sale, un fan l-a întrebat pe Radu Siffredi ce părere are despre Răzvan Miheț. Siffredi a răspuns scurt și la obiect că „Răzvan nu dă doi bani pe tine”. Cu toate acestea, el a continuat cu un mesaj ironic: „Da bă, doi bani”.

Într-un alt context, Radu Siffredi a fost acuzat că folosește imaginea Oanei Matache pentru a-și crește popularitatea și că aceasta îl întreține financiar. Însă, într-un livestream pe platforma Twitch, Siffredi a infirmat aceste zvonuri și a declarat că trăiește din munca sa, iar Oana îi oferă sprijin moral.

„Vreți să vă spun de unde e tricoul? De la Oana, pentru că mă întreține. (…) O idee care mai circulă este că eu stau pe spatele Oanei, financiar, și că eu mă folosesc de imaginea Oanei în momentul de față ca să cresc, lucru care da, uitați, se întâmplă. Ne-ați făcut celebri”, a spus Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache.

Deși mama ei nu e de acord cu relația, luându-l la mișto pe Siffredi, Oana Matache nu renunță la el!

Citeste si alte articole: