Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Câți bani cere Daniela Crudu pentru o partidă de sex? Suma este amețitoare!

MedicalCâți bani cere Daniela Crudu pentru o partidă de sex? Suma este amețitoare!

Daniela Crudu este bănuită de foarte mult timp că face dragoste pe bani, iar în cadrul dosarului de prostituție s-a amintit și acest lucru!

Tarifele Danielei Crudu!

Vedeta nu s-a arătat prea afectată de acuzații! Pe lângă bărbații celebri despre care se crede că au plătit-o pe brunetă pentru o partidă de amor se numără Ioan Neculaie, care i-ar fi umplu conturile cu zeci de mii de euro. Leo de la Strehaia a acuzat-o direct, spunând că bruneta i-a cerut 10.000 de euro pentru o noapte. Cruduța a negat, dar acest lucru a dus la despărțirea de Mihai Costea!

Are un nou iubit!

Întrebată fiind de ce părere are de nioul iubit, Daniela Crudu a zis că:

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscută? (…) Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată”, a mărturisit Daniela Crudu

Citeste si alte articole: